Ezzel a döntésével a halálos ítéletét írta alá Karácsony Gergely az elemző szerint

2024. március 29. 18:35

Nagy árat követelhet a rövid távú túlélés érdekében meghozott választása.

2024. március 29. 18:35

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy A DK, az MSZP és a Párbeszéd stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött, ami az Orbán-kormány leváltásáról és utána egy szociáldemokrata–zöld kormányzásról szól – derült ki Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes közös sajtótájékoztatóján.

A DK-s politikus szerint gazdasági, társadalmi, szociális válságban van az ország, a megoldást egy erős, baloldali, szociáldemokrata és zöldpolitikában látják. Kifejtette, megállapodásuk hosszú távra szól, amelynek része a közös EP-lista, önkormányzati lista, közös jelöltek és

közös miniszterelnök-jelöltet állítanak a 2026-os országgyűlési választáson.

Ezt is ajánljuk a témában

A Nézőpont Intézet Hír TV-nek nyilatkozó elemzője szerint a döntéssel, miszerint a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és az MSZP közös listán indul mind az európai parlamenti, mind pedig az önkormányzati választásokon, ismét bemutatta, hogy melyik párt és annak vezetője az ellenzék vezére – szúrta ki a Magyar Nemzet.

Az MSZP és a Párbeszéd ha úgy tetszik egy felhatalmazást adott Gyurcsány Ferencnek arra, hogy az ellenzék vezetőjeként nyilvánuljon meg továbbra is,

a következő hetekben, hónapokban, de akár években is – emelte ki Erdélyi Rezső Krisztián, majd hozzátette, a rövid távú túlélésükért a szocialisták, illetve a Párbeszéd aláírták a hosszú távú halálos ítéletüket.

***

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 31. 10:10
Nézőpontos elemző…😂😂😂😂
nemmondom
2024. március 30. 12:51
Az általam látott tv adásban Karácsony a biciklijével együtt eltűnt a szónokló D.K. feje mögött. Pedig ez még csak a kezdet. A másik behódoló. a sikertelen színésznő jelölt azért jobban mutatott, mint az ellentétes oldalon lévő volt "egyenes beszédű" kockásfüzetes.
KBA98
2024. március 30. 11:19
Nem kér érte! Megérdemel minden büntetést!
Lakat1983
2024. március 30. 09:28 Szerkesztve
Ez igen, ez forradalmi, soha korábban nem látott koncepció! ÖSSZEFOSÁS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!