Előre üzenem mindenkinek, nem fognak eltántorítani

2024. március 12. 22:07

Fideszes ügyvéd jár körbe előzetesben ülő gyanúsítottak között, vádalkut ajánlva nekik, ha hamis terhelő vallomást tesznek rám.

2024. március 12. 22:07
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

 

„Kitűzte a köztársasági elnök az önkormányzati választásokat, minden bizonnyal nagyobb fokozatba fog kapcsolni az orosz mintájú lejárató kampány. Hírek szerint egy fideszes ügyvéd jár körbe előzetesben ülő gyanúsítottak között, vádalkut ajánlva nekik, ha hamis terhelő vallomást tesznek rám. Előre üzenem mindenkinek, hogy nem fognak eltántorítani. 

Hiába szervezték be provokátornak a szép emlékű Városháza-ügyben is a színházi tao elcsalása miatt sok évi börtönnel fenyegetett »üzletembert«, 

a hazugság és a manipuláció akkor is lelepleződött.

89 nappal a választás előtt a Fidesznek nincs üzenete, csak hadüzenete Budapestnek. Mondtam előre, ezt a kampányt elsősorban a rogáni lejárató propagandával kell megvívnunk. De Budapest köztársaság, és az is marad!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagyadtsolomon
2024. március 14. 19:01
Most elütötte a villamos, vagy nem?
KBA98
2024. március 14. 17:51
Hányszor léptél már vissza?
Color
2024. március 14. 15:50
Geri! Ne üzengess,inkább csinálj valamit Budapesten!!
nempolitizalok-0
2024. március 14. 13:37
Még 3 hónap Gergő!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!