Elbukta az előválasztást a momentumos, máris rátenné magát a fővárosi listára

2024. március 25. 09:24

Abban bízik, hogy veresége ellenére még közelebb kerülhet a nagypolitikához.

2024. március 25. 09:24
null

Nyitókép: Facebook

Vasárnap este derült ki, hogy a Budafok-Tétényben megrendezett előválasztáson a DK-s Perlai Zoltán legyőzte momentumos kihívóját, Havasi Gábort. Az is kiderült többek között, hogy a két ellenzéki jelölt között szoros volt a küzdelem, csak pár szavazattal nyert a Gyurcsány-párt jelöltje. 

Havasi elismerte vereségét, ám azt írta, hogy a szoros eredmény maga is győzelemmel ér fel. Szavai szerint az összes ellenzéki párt, de még a Fidesz is ellenük kampányolt.

A momentumos politikus azt mondta, DK-s kihívója számíthat rá a kampány során, ám megjegyezte, reményei szerint ő majd a Fővárosi Önkormányzatban folytatja a munkát.

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­ö­­g­­­ö­s­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Namond
2024. március 25. 20:44
Na ez sem fog elmenni dolgozni.
KBA98
2024. március 25. 16:26
A Momentum egy féreg, egy galandféreg! Nehéz kiirtani, de lehetséges!
tapir32
2024. március 25. 14:49
A Momentum és a DK a magyar nép ellensége! Az EU-s pénzeket meghatározott célra adják az országnak és nyílt pályázatok útján lehet elnyerni azokat. Mindegy, hogy baloldali vagy jobboldali vállalkozások nyerik el. Magyarország gyarapodik, fejlődik általuk. Az EU-s pénzekből magyar embereknek lesz munkája, lehetősége, pénze. Ezért a magyar nép ellensége az aki, azért lobbizik, hogy Magyarország ne, vagy csak késve kapjon a EU alapokból pénzt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!