Eddig befogott orral sokan leszavaztak Gyurcsányékra, mostantól az unikum is kevés lesz

2024. március 07. 17:45

Nem lepődnék meg, ha a következő hónapokban a DK támogatottsága erősen visszaesne.

2024. március 07. 17:45
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

***

„A DK plakátkampányáról

Hogy hányingerkeltően hazug, azon nincs mit elemezni. Az egyetlen érdemi kérdés az, hogy hogyan hat a választókra. Tudom, az ember lehetőleg kerülje el a wishful thinking, a vágykivetítő gondolkodás csapdáját, és ne azt lássa bele a jövőbe, amit bekövetkezni szeretne. Most mégis azt gondolom, hogy a Gyurcsány-csapat olyan morális határátlépést követett el, ami után talán nincs is visszaút.

Eddig befogott orral sokan leszavaztak Gyurcsányékra, mostantól az unikum is kevés lesz.

A korábbi befogott orrúakból persze ettől nem lesz Fidesz-szavazó, de otthon maradó, vagy éppen a kutyákra voksoló nagyon is könnyen. Nem lepődnék meg, ha a következő hónapokban a DK támogatottsága erősen visszaesne. Persze június 9. még messze van, addig más is rúghat öngólokat.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­­k­­­ ­­v­­á­­r­n­­a­­­k­­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. március 11. 20:36
Gyurcsány és Dobrev igenis tudnák egyesíteni a nemzetet. Mégpedig úgy, ahogy egy váróterem egyik sarkában gözölgö hányadéktócsa egyesíti az utasokat a terem átellenes sarkában. Szeretem az életböl ellesett hasonlatokat. Ilyen hányadék-tócsákat mellesleg Karácsony tündöklése óta sokat látni Budapesten is. Ezek majd remélhetöen egyesítik a derék magyarokat a másik oldalon.
Palatin
2024. március 11. 20:34
»O1G« hm... van benne igazság.., attól függ honnan nézzük... Ha a politikai leleményességét nézzük, akkor: ORBÁN 1 GÉNIUSZ Ha mint nemzetegyesítöt tekintjük, akkor: ORBÁN 1 GARIBALDI Ha a népszerüségét,karizmáját nézzük, akkor: ORBÁN 1 GURU Ha a szívós munkabírását tekintjük akkor: ORBÁN 1 GIGÁSZ
Palatin
2024. március 11. 20:33
AMIG NEM LESZ EGY TISZTESSÉGES, HAZASZERETÖ ELLENZÉKÜNK, ADDIG IGENIS LEGYEN MINDEN HATALOM A FIDESZ KEZÈBEN. Egész Európában nincs ilyen aljas, szélsöbal, ellenzéknek csúfolt belsö ellenség, hazaáruló gyurcsányista ellentábor, mint Magyarországon. Tele vagyunk árulókkal. A moszkoviták leszármazottai a mai brüsszeliták Más országokban az ellenzék is az ország érdekeiért dolgozik, Magyarországon viszont a gyurcsányisták mindent megtesznek a magyar érdekek ellen. Az ország fejlesztése, gazdagítása nemcsak a kormány feldata, hanem az ellenzéké is. Gyurcsány a kormányt és vele a magyarokat az ellenségének tartja. Az ö galád áskálódása sok-sok millárdba kerül az országnak A gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem -, amire nem gondolunk -, a DK hecchadjárata, lázítása, hazug áskálódásai ERÖSEN RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!