A közéleti szereplők is megdöbbentek Gyurcsányék plakátjain

2024. március 04. 18:00

Nem hitték, hogy ilyen mélységekbe süllyed a DK és annak elnöke.

2024. március 04. 18:00
Gyurcsány Ferenc
Baranya Róbert
Baranya Róbert

Ismert, a kegyelmi ügy kapcsán plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció, hogy „megmutassák a Fidesz valódi arcát”.

Az általuk kreált óriásplakátokon gyakorlatilag pedofilozzák a magyar kormányt és Orbán Viktor miniszterelnököt. Az akció többeknél kiverte a biztosítékot, Donáth Anna, a Momentum elnök azt írta, hányingere van tőle, de a szocialista Molnár Zsolt is bírálta a DK lépését. 

A Mandiner megkeresett közéleti szereplőket, hogy mit gondolnak Gyurcsányék akciójáról.

Nagy Feró, a Beatrice frontembere megdöbbentőnek és gusztustalannak nevezte kérdésünkre a plakátokat. Akik nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt, most úgy csinálnak, mintha ők lennének a gyerekek legfőbb védelmezői – jellemezte a helyzetet. 

Ez tipikus kommunista tempó, azzal gyanúsítsd meg a másikat, amit te követtél el”

– fogalmazott a zenész. Hozzátette: Orbán Viktor is elmondta a parlamentben, hogy hány pedofil került börtönbe a baloldali kormány alatt és hány azóta. Akkor miről beszélünk? – tette fel a kérdést.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) alapítója teljes megdöbbenéssel szembesült a plakátokkal. 

Eddig azért ilyen szintre nem süllyedt le Gyurcsány Ferenc és a DK, hogy gyakorlatilag a hazáját és a magyar embereket is becsmérli”

 – mondta a FICSAK alapítója. Ezt már tényleg  a legalja – tette hozzá.

Mint mondta, a jelenlegi kormány a leginkább pedofilellenes, a legszigorúbb gyermekvédelmi törvényt alkotta meg pár évvel ezelőtt, amit a baloldal meg sem szavazott. A kegyelmi botrány kapcsán pedig további szigorításokat jelentettek be. Hangsúlyozta: „a FICSAK számára prioritás a gyermekek védelme, amiért mindent meg kell tenni, a legszigorúbb törvényeket kell alkalmazni, az elkövetőkkel és a segítőikkel szemben is”. Novák Katalin és Varga Judit lemondott, vállalták a következményeket a hibájukért – emlékeztetett Király Nóra. 

Kálomista Gábor producert alapvetően nem lepte meg az akció, szerinte ugyanis aki ismeri Gyurcsány Ferencet és társasága politikai indíttatását, az nem csodálkozik ezen. Szerinte aki 2006-ban, ha kellett kardlapot használva, ha kellett, gumilövedékkel, lovasrohammal támadt a saját népére, az a politikai céljai érdekében mindenre képes. 

Sokszor azt gondoljuk, hogy 2006 után már nem lehet mélyebbre süllyedni, de kiderül, hogy lehet. Gyurcsány most gyerekeket próbálja felhasználni saját politika érdekeiért.”

– mondta a  filmproducer. Hozzátette: azok után, ahogy Gyurcsányék viszonyultak a gyermekvédelmi törvényhez, minősíthetetlen ez a kampány. Az az ember, aki saját népére lövet, egyébként sem alkalmas politikai pályára – fogalmazott.

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc politikai évadnyitó beszédet mond a DK rendezvényén 2023. szeptember 22-én. (Fotó:MTI/Hegedűs Róbert)

 

Összesen 294 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. március 11. 22:01
Gyurcsány és Dobrev igenis tudnák egyesíteni a nemzetet. Mégpedig úgy, ahogy egy váróterem egyik sarkában gözölgö hányadéktócsa egyesíti az utasokat a terem átellenes sarkában. Szeretem az életböl ellesett hasonlatokat. Ilyen hányadék-tócsákat mellesleg Karácsony tündöklése óta sokat látni Budapesten is. Ezek majd remélhetöen egyesítik a derék magyarokat a másik oldalon.
2024. március 11. 21:58 Szerkesztve
Ne finomkodjunk: Gyurcsány, a DK, Momentum stb. háta mögött valódi pedofilok húzódnak meg szép számmal, olyanok is akiket el is itéltek, olyanok is, akiket Gyurcsány mentegetett vagy menteget, stb. Annyira hülyének nézi még a saját szavazóit is, hogy azt hiszi, mindent benyalnak töle. Most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Gyurcsánynak teljesen elment az esze. A hatalomvágy, a revans utáni ácsingózás, és a sötét gyülölet , no meg persze az alkohol és az öregedés felörölte az agyát. Teljesen elvesztette az arányérzékét is, azt sem tudja mit beszél. Egy örjöngö idegbetegre emlékeztet. Ami a DK-ban (Deklasszált Kommunisták) lejátszódik az már a szürrealizmus világába tartozik. De úgy látszik, hogy hívei képesek támogatni öt a teljes szellemi összeomlásig. Egy vérböl valók. Legjobban tulajdonképpen a saját szavazóit sérti meg, amikor azt gondolja róluk, hogy "ez kell nekik."
Tommaso
2024. március 09. 07:41
A gyermekvedelminek hazudott, nemzetkozi jogot serto, elcseszett homofob torvenyet A FIDESZ kenytelen atfogalmazni.
Tommaso
2024. március 09. 07:38
A FIDESZ PEDOFILIAJA az, ami kiveri a biztositekot, nem a plakat, ami lerantja roluk a leplet, ugye Novak KALETAlin?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!