A mi fegyverünk az erkölcsi tartás

2024. március 03. 18:17

Nem lehet gyűlöletre gyűlölettel válaszolni.

2024. március 03. 18:17
null
Molnár Zsolt
Molnár Zsolt
Népszava

„Mi – a demokratikus ellenzéki pártok politikusai –, mindannyian biztonságos, élhető Magyarországért küzdünk, ahol a boldogság és a kiegyensúlyozottság nem luxus, a lakhatás, a jó oktatás és a működő egészségügy mindenki számára elérhető, hiszen hazánk jövője, valamint gyermekeink számára egy boldogabb világ megteremtése a tét.

A mostani rendszer elfogadhatatlan valóságával szemben alternatívát kell felmutatnunk, olyat, amely világos megoldást jelent a társadalom többsége számára, amely megértéssel, empátiával közelíti az emberek gondjait.

Magyarország változást akaró polgárai, az ellenzéki pártok választói azt várják tőlünk, hogy egy olyan alternatívát kínáljunk számukra, amely közös morális értéken alapul, hiszen bár különfélék vagyunk, a közös fegyverünk az erkölcsi tartás.

Ha hiszünk az emberi jóban, a demokrácia erejében, akkor azt is hinnünk kell, hogy ezáltal legyőzhető a gyűlöletre, az állandó ellenségkeresésre építő rendszer. A győzelemhez megfelelő taktikát, illetve eszközöket kell választani. Nem lehet gyűlöletre gyűlölettel válaszolni.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:06
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­á­­n­­­y­o­­k­­ ­v­á­­r­­­n­­­a­k­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
bagira002
2024. március 08. 10:24
Molnár : ,,A mi fegyverünk az erkölcsi tartás ,, ami nincs.
Obsitos Technikus
2024. március 04. 20:05
No meg a kenőpénz. Azt sokat segít a tartáson.
OneiroNauta
2024. március 04. 19:49
"A mi fegyverünk az erkölcsi tartás." :D:D:D A kommunisták biztosan mást értenek erkölcsön... Vagy tartáson...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!