Donáth Anna a DK kampányáról: Hányingerem van

2024. március 02. 15:39

Közösségi oldalán kelt ki a Momentum elnöke, miután a DK pedofilozós plakátokkal kezdett kampányolni.

2024. március 02. 15:39
null

Donáth Anna szombaton közösségi oldalán reagált arra, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette, óriásplakát-kampányt indít, Gyurcsányék molinóin a miniszterelnök látható, előtte pedig nagy betűkkel azt írta a DK kampányosztálya: Isten? Haza? Pedofília! A Momentum elnöke üzenetében elhatárolódott a DK kampányeszközétől és felszólította az ellenzéki szereplőket, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le.

Maradjanak emberek”

– írta Donáth, aki szerint az elmúlt 15 év legsúlyosabb botrányában vagyunk, ami állítása szerint egy erkölcsi Csernobil. 

„Világosan kiderült, hogy a rendszer velejéig romlott. De felháborodásunkban nem süllyedhetünk le ugyanerre a szintre. Nem gondolom különbnek a pedofilokat felmentőket, legyen az igazgatóhelyettes, miniszter vagy püspök, mint a tényleges elkövetőket” – fogalmazott. Szavai szerint „az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból”.

A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan”

– tette hozzá.

Kijelentette a DK kampánya azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal, ettől pedig hányingere van. 

Gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó, és ami a legaljasabb, hogy egy kis pedofilozásért, néhány cikkért és pár lájkért elviszi a közbeszéd fókuszát a bicskei bántalmazásokról, a kegyelmi botrányról és a gyermekvédelemről”

– közölte.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­v­á­­r­n­­a­k­ ­­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Palatin
2024. március 03. 21:29
Annácska, ha hánysz, mindig befelé hányj, nehogy kárbavesszen az, ami benned a legértékesebb.
Saksafar
2024. március 03. 19:38
A rendszer nem velejéig romlott, hanem tehetségtelenségetekben ti vagytok teljesen tanácstalanok. Semmi programotok nincs és fingotok nincs, hogyan kéne akár csak keveset is emelni a támogatottságotokon. Főleg egy ilyen baromállat gyurcsánnyal terhelten, ez totálisan elmeroggyant lett, most már semmilyen találkozási pontja sincs a valósággal. Ez a plakát meg a zsigeri proliknak szól, ugyanis csak ők és a teljesen ostobák hiszik el. Hajrá fiúk és lányok, valamint D. Klárika nőimitátor, meg lesz az a négyötöd, szedjétek össze magatokat!
ipolypart2
2024. március 03. 11:33 Szerkesztve
Annuska,megint hiányosak az ismereteid. A magyar közmondás, már nagyon régen figyelmezteti az emberereket: Ha korpa közé keveredsz, megesznek a disznók. Nem ismerted? Kár. Mármint a számotokra. Ha be akarsz kerülni az Eu-ba, akkor határolódj el a barinődtől is. De lehet, hogy akkor pártod se lett volna? Lehet, hogy ha, téged megválasztanak, akkor a Cseh müvésznődnek átadod a mandátumot? Most figyelmeztetlek, ne próbáld meg, mert, akkor a Szabó Tímea szerep jut neked.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!