Bulgária elnökével tárgyalt Orbán Viktor

2024. március 01. 13:15

Többek között áttekintették a magyar-bolgár gazdasági kapcsolatokat, különös tekintettel az energiabiztonság kérdésére.

2024. március 01. 13:15

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken megbeszélést folytatott Rumen Radev bolgár köztársasági elnökkel a törökországi Antalyában – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke

A tárgyaláson – melyen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter is – 

áttekintették a magyar-bolgár gazdasági kapcsolatokat, különös tekintettel az energiabiztonság kérdésére.

A felek kifejezték aggodalmukat az ukrán-orosz háború lehetséges eszkalációja miatt, ami helyett tűzszünetet és béketárgyalásokat szorgalmaztak, határozottan elutasítva a legutóbbi felvetéseket európai katonák Ukrajnába küldéséről – mondta a sajtófőnök.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 01. 15:44
Az Únió két legszegényebb országa egyeztet…😢
B_kanya
2024. március 01. 15:39
ekliptikallnnhegyi 2024. március 01. 13:42 "Tudod NERtárs az azért jelzés értékű, hogy amikor az EU két legszegényebb államának " Még egy hülye amelyik a itelből költekezést a vagyonnal tévesztik össze és megeszi a félre magyarázatot. És akkor még a PPP számítást nem is kapargattuk.
B_kanya
2024. március 01. 15:36
Ízisz 2024. március 01. 14:42 • "Nem bírom ezeket bolgárokat!!! " Ezeket a bolgárok sem, de ilyen egy NGO fertőzött kormány akut stádiumban.
2024. március 01. 14:42 Szerkesztve
Z. A gáz megemelt tranzit díjjal akartak minket szoptatni, de nem jött össze!!! Peti elintézte őket!!! Nem bírom ezeket bolgárokat!!! 💯👎🏼💤 "Szijjártó Péter üzent: Bulgária schengeni tagságának vétója következik, ha fennmarad a gáztranzit büntetővámja Magyarország megvétózza Bulgária schengeni tagságát, ha huzamosabb ideig fenntartja a földgáz szállítására vonatkozó büntetővámot –jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalára feltöltött videóban." Meg is szünteték a rohadékok!!! 💯👏👏👏🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!