Budapest élén nem állhat a kormány szócsöve!

2024. március 14. 19:46

A főváros többet érdemel annál, minthogy miniszterelnök-jelöltek és kormányszóvivők ugródeszkának használják.

2024. március 14. 19:46
UNGÁR Péter
LMP – Magyarország Zöld Pártja
MTI-OS

Nyitókép: Lakatos Péter

 

„Budapest legnagyobb problémája, hogy az elmúlt években a sehova nem vezető politikai iszapbirkózás legfőbb terepe lett, és ezen a helyzeten Szentkirályi Alexandra győzelme nem javítana, hanem rontana.

Ezt is ajánljuk a témában

A főváros többet érdemel annál, minthogy miniszterelnök-jelöltek és kormányszóvivők ugródeszkának használják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­á­n­­y­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­n­­­a­­k­­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
KARAK-ter
2024. március 17. 02:00
Ez érdekes !? Gyurcsány Feribá az MSZP sportügyeké felelős minisztere volt, utánna meg puccsokkal egy ország miniszter elnöke lett. Na akkó hogy is van ez ? Én úgy gondolom hogy ez a hölgy többet tudna tenni a budapesti emberekért , több nyelven is beszél, nem hiperpasszívan, van jogosítványa nem sajátsoffőrrel járna dolgozni, és feloldaná a várost terhelő dugókat , a gelikáoszt. Ha van eszük a fővárosiaknak tudják kire szavazzanak.
Sulammit
2024. március 15. 22:47
Államtitkár lehet főpolgármester, csak főpolgármester helyettes, vagyis alpolgármester nem lehet , - szerinted - főpolgármester? Karácsony Zugló polgármestere volt, ahol szintén nem végzett semmi munkát. Vitézy Dávid ért a városvezetéshez? Van tapasztalata? Nincs! Bírom a srácot, de Alexandra sokkal többet tud ráadásul elméletileg és gyakorlatilag is Dávidnál, és Karó Gelinél is.
Sándor
2024. március 15. 19:34
Ungár egy beteg buzi, a buzik 85%a pedofil
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!