Az új SZDSZ fanyalog egy kicsit, aztán ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta

2024. március 02. 19:28

Szép szavak, Anna! Kár, hogy teljesen hiteltelenek.

2024. március 02. 19:28
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Szép szavak Anna! Kár, hogy teljesen hiteltelennek, amíg a Momentum teljes mellszélességben kiáll a DK és annak politikusai mellett.

Az új SZDSZ fanyalog egy kicsit aztán ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta, együttműködik a kommunista utódpárttal és annak bomlástermékeivel”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. március 04. 10:49
Annácska, ha hánysz, mindig befelé hányj, nehogy kárbavesszen az, ami benned a legértékesebb.
rasdi1
2024. március 03. 18:02
"... hiteltelennek, ..." Elég lesz egy "n"-nel, azaz HITELTELENEK. Legfeljebb "hiteltelennek bizonyulnak". T. Szerkesztőség! Tessenek figyelni egy kicsit a nyelvhelyességre és helyesírásra. Szegény Kazinczyék forognának sírjaikban, ha ilyen SZERKESZTETT írásaik a kezükbe kerülnének. Sajnos nagyon nem egyedi eset!
Lajoss
2024. március 03. 15:12
Biczitomi bezzeg hiteles nercseléd…😂😂😂
catalina11
2024. március 03. 12:03
„Szép szavak Anna! Kár, hogy teljesen hiteltelennek, amíg a Momentum teljes mellszélességben kiáll a DK és annak politikusai mellett. Az új SZDSZ fanyalog egy kicsit aztán ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta, együttműködik a kommunista utódpárttal és annak bomlástermékeivel” egy vérből valók vagynak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!