A sorkatonaság is szóba került a parlamentben

2024. március 20. 19:33

A Mi Hazánk a sorkötelezettség visszaállítása mellett érvelt a Parlamentben.

2024. március 20. 19:33
NOVÁK Elõd

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

A szerdai Országgyűlésben a sok minden más mellett szó volt a sorkötelezettség visszaállításáról is – olvasható a Blikkben. Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke érvelt a sorkatonaság visszaállítása mellett, aki kiemelte, hogy

több európai ország már meghozta ezt a döntést, mások pedig fontolgatják”.

Szerinte fontos, hogy egy esetleges háborúba való belépés esetén „ne ágyútöltelékként pazaroljuk el a drága magyar vért”. A képviselő kitért arra is, hogy a kormány csak sumákol, mikor azt mondja, hogy békepárti.

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 05:03
🍓 ️ ­­I­g­a­z­­­i n­­­i­m­f­o­m­­á­n­­i­­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Felhasználo74
2024. március 21. 10:11
Aha értem ez hülye ! Tehát kéne laktanya😀 nem volna baj a fegyver sem 🤔 fellendülne ismét a szesz ipar 😀 igy harminc meg egy kicsi távlatából jó nagy marhaság volt
antal-2
2024. március 21. 08:15
Brühühü, mühühü! Há' nem leszek katona! Sokkal keményebb vok! A számítógépes játékokon is mindig én nyerek! Brühühü...nyomorék, ratyi nemzet. Tüncikézni, abba kiválóak! Köpni rátok, ratyikáim!
Phm045
2024. március 21. 08:13
Röhögnöm kell!!!!!! Ha elnézem a "Z" generációt, akkor ez nagyon költséges vállalkozás lenne, mert minden csíra mellé egy pszichológust is be kellene vonultatni...... Sorra szarnák össze magukat, ha valaki komolyabban rájuk szólna........ Nem beszélve arról, hogy ebben a generációban mérhetetlen az énközpontúság és a saját kényeleme mindenek felett, a tisztelet fogalma értelmezhetetlen számukra. A bajtársiasságot mi sem a hadseregben kezdtük tanulni, hanem otthon a szülői példában láttuk először. Komolyabbra fordítva a szót. Kit, hová, és mennyi időre? Komolyabb technika kezelésének az elsajátításához évek kellenek, lassan már a HK is ebbe a kategóriába sorolható. Lokátorkezelő is minimum 6 hónap, mire tudja kezelni és plusz 6 hónap mire igazán hatékonyan megy. Bokorugrónak elég egy alapkiképzés. 1 hónap. Na azt meg minek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!