A Mandinert mindig az egyetlen olvasható NER sajtóterméknek neveztem

2024. március 01. 12:58

Miért? Mert ellenvélemények vagy alternatív vélemények is megjelennek benne.

2024. március 01. 12:58
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Beszélget Dopeman és a mandineres újságíró. Azt mondja a mandineres csávó, hogy minden évben van velem egy nagyinterjú, mégis elküldöm őket az Apun. Dopeman azt mondja, hiszis lettem, leléptem a Dharma útjáról.

Először a tisztességesebbnek, azaz a mandineresnek:

Nem küldök el senkit, csak ironikusan reagálok számomra kellemetlen dolgokra, mely reakcióra pont a mandiner kényszerít. A mandinert mindig az egyetlen olvasható ner sajtóterméknek neveztem, nem véletlen, hogy tényleg ezt olvassák a legtöbben. Miért? Mert ellenvélemények vagy alternatív vélemények is megjelennek benne, szemben a többi, betonvéleménytömböt alkotó ner sajtótermékkel. Interjút pedig bárkinek adok, aki megkeres, mert mindenkivel szóba állok.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Mandiner éves előfizetés féléves áron!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-74
2024. április 19. 21:00
🍓 ️ F­­­o­­­r­­r­­­ó­ l­­­á­­n­­yok sz­­ex­­­et ak­ar­n­­­ak, ba­sz­­d m­­eg ők­­et 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Dixtroy
2024. március 08. 13:32
"A mandinert mindig az egyetlen olvasható ner sajtóterméknek neveztem, .. ellenvélemények vagy alternatív vélemények is megjelennek benne, szemben a többi, betonvéleménytömböt alkotó ner sajtótermékkel." A kibaszott trollcsapatra gondolsz, akik mindig elmondják a balhibbant mantrát? Az lenne az ellenvélemény?
Reszelő Aladár
2024. március 08. 12:46
FAM mondj légyszi egyetlen terméket a FOS-ból, ami minden oldal véleményét igyekszik megjeleníteni. Várom a felsorolsást. Az egyetlen sajtótermék is felsorolásnak számít.
o1gpedofil
2024. március 03. 09:58
A mandi szintiszta propaganda! Neha vegyitenek bele kis ellenzeket is, hogy ne latszodjon a lolab. Pedig a lo is kilatszik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!