A kialakult helyzetről röviden

2024. március 11. 16:12

Suzi és Gergő szándéka komoly és érthető, ma este meg kell győznünk a párt két társelnökét arról, hogy igenis van értelme tovább dolgoznunk Magyar Kétfarkú Kutya Pártként. Mert ez a tét.

2024. március 11. 16:12
null
Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Facebook

Nyitókép: Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

***

„A szombati taggyűlésen egy olyan előterjesztésről döntött a tagság, miszerint a XII. kerületben előválasztáson dőlne el a polgármesterjelölti pozíció, többek között Kovács Gergő részvételével. Mi eddig soha nem gondolkoztunk előválasztáson, de társelnökünk ezúttal olyan feltételeket szabott a hagyományos ellenzéki pártoknak, amelyek más helyzetet vetítettek előre. Sem közös lista, sem bizottsági helyek, sem más nem jött szóba.

Győzelem esetén az egyéni körzetek kétharmadában (8 helyen) és a polgármesteri helyért kizárólag az MKKP indított volna jelöltet, a többi párt gyakorlatilag levonult volna a pástról. Ez a testület MKKP-s többségét is adhatta volna.

Nem lett volna ott a logójuk a kutyapártos jelöltek neve mellett és fordítva, nem kellett volna együtt kampányolni. A körzetek egyharmadában (4 helyen) a Demokratikus Koalíció és a Momentum döntött volna a jelöltekről, de erről szerencsére beszélnünk sem kellett volna velük.

A XII. kerületben ezzel úgy tudnánk ideális esetben legyőzni a Fideszt, hogy sem az összefogás, sem a közös lista, sem hasonló ármányok nem valósulnak meg, nem kell bizottsági helyekről alkudozni – és végül lehúzni magunkat a WC-n. Egyszerűen egy előválasztáson való indulást követően elindulunk saját néven, saját értékekkel a választáson is – hátunk mögött egy, a hagyományos ellenzék felett aratott győzelemmel.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. március 12. 22:09
Szuzi és Tekergő... Ócska színház, mariskát szívó tehetségtelen szereplőkkel!
enes
2024. március 12. 19:47
Miért Suzi? Esetleg Zsuzsi, Zsuzsa, Zsuzsanna, Zsuzsánna(!) ?
Fegyenc8
2024. március 12. 12:48
Mi szükség van rátok egyáltalán? A drogos képviseletére ott a momentum.
Szvidrigajlov
2024. március 12. 11:59
1. Kovács G. és Suzy élettársak. Az MKKP nem más, mint az ő családi vállalkozásuk. Ezért akartak pár embert kirúgni még tavaly előtt a pártból, mert ezt szóvá tették. A párt székhelye Suzy lakása, amiért a párt bérleti díjat fizet. A párt kiadásainak jó része a kettejük irányában történő kifizetésekből áll. 2. Kovács G. alkalmatlan arra is, hogy sétáljon és rágógumit rágjon, egyszerre. Nemhogy pártvezetőnek, vagy bármiféle képviselőnek. A párt alapszabályát sem ismeri, egy taggyűlést nem tud levezetni, összefüggően beszélni, logikusan érvelni stb. 3. A párt taglétszáma 55 fő. Ennek 4/5-öde a pártból jövedelmet húz, ha Kovács, vagy Suzi ellen szavaznak, egyszerűen kizárják őket, vagy felmondják a szerződésüket. 4. Ez egy viccpárt, valóban, csak nem abban az értelemben, ahogy ők mondják magukról. Vicc, hogy ilyen lehetséges kb 6-700 millió adófizetői pénzből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!