Válasz a pénteki tüntetésre is

2024. február 17. 16:33

Változást kell kikényszeríteni, az európai embereknek vissza kell foglalniuk Brüsszelt!

2024. február 17. 16:33
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Orbán Viktor az évértékelő beszédében egyértelművé tette: ugyan nagy veszteség Novák Katalin és Varga Judit lemondása, de helyes lépés, ugyanis a ki nem kényszerített hibáikkal már nem tudták a nemzet egységét képviselni, pedofil bűncselekmények kapcsán egészen egyszerűen nincsen kegyelem! 

Azt is bejelentette a kormányfő, hogy alaposan átvizsgálják a gyermekvédelmi rendszert, minden ponton változások és szigorítások várhatóak! Ez válasz egyben a pénteki tüntetésre is. 

Az idei évben gazdasági szempontból az a lényeg, hogy a Covid előtti 2019-es növekedési időszakhoz térjünk vissza. 

Erre minden esély megvan, már az infláció is 3 százalék körül van. 

A zöldenergia a jövő technológiája, ebben Magyarországnak fontos szerepe van. A dollárbaloldal ezeket a beruházásokat meg akarja akadályozni, ez ugyanis a külföldi megrendelőik politikai és gazdasági érdeke. 

Megerősítette: a magyar békepárti álláspont változatlan marad, hiába van erős nyomás Amerikából. A magyaroknak nem igaza van, hanem igaza lesz: 

a béke melletti álláspontunkkal ugyanúgy egyedül maradtunk, mint korábban a migrációellenessel, és pont ugyanúgy lesz majd igazunk a háború ügyében is. 

Az európai versenyképesség komoly bajban van, Brüsszel magára hagyta az európaiakat. Változást kell kikényszeríteni, az európai embereknek vissza kell foglalnia Brüsszelt! A 2024-es év sorsfordító év lesz, ugyanis Amerikában is választás jön, amelyen Donald Trump győzelme komolyan növelné Magyarország politikai mozgásterét.

Hajrá, Magyarország!”

 

Nyitókép: Képernyőfotó/Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. február 18. 11:00
A kiúttalansága miatt hőbörög a fáradt, öreg libbcsikommcsi oldal. Mára már:" tüntessenek mások!"- a jelszavuk. Idétlen moslékkoalíciósok! A celebek dr miniszterelnök füttyére táncolnak.... Ha szól, mennek!
o1gtolvaj-2
2024. február 18. 10:04
1 het alatt 30 milliot koltott a megafon Magyar lejaratasara, csak a faszbukon!
o1gtolvaj-2
2024. február 18. 10:03
Az M1 hiradija szerint a cigany szervezte a tuntetest, ezert Dani pofajara fagyott a mosoly!
kisemgy
2024. február 18. 01:11
Te már most hülye vagy, s öregen is az maradsz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!