Valami életszerűbb?

2024. február 21. 10:56

Nem vitatom, hogy létezhet olyan, hogy valaki reggelente átlapozza a '82-es telefonkönyvet.

2024. február 21. 10:56
Hont András
Hont András
Facebook

„»A vidéki kisvárosban élő ügyvéd napja ugyanúgy indult, mint az elmúlt években bármikor. Régi szokása, hogy minden reggel átolvassa a jogtárban a Kúria friss döntéseit. Így tett február 1-jén is, amikor megnyitotta a BH.2024.3 számú határozatot...«

Nem vitatom, hogy létezhet olyan, hogy valaki reggelente átlapozza a '82-es telefonkönyvet, vagy újra és újra meghallgatja valamelyik egykori vízállásjelentést, de mégiscsak fura minden reggelt egy havi kiadvánnyal kezdeni. 

Főleg, hogy a hivatkozott szám elő sem fordul a folyóiratban. 

Az online Bírósági Határozatok Gyűjteményében sem ezen a számon szerepel, ráadásul azt nem is lehet csak úgy átolvasni, mert nem időrendben vannak föltöltve. 

Valami életszerűbb?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. február 22. 17:59
"A Kúria elnöke az említett lapszámban 3. sorszámú eseti döntés közzétételének körülményeire vonatkozóan soron kívüli vizsgálatot rendelt el. A vizsgálatra tekintettel a Kúria elnöke elrendelte a folyóirat szerkesztésének és kiadásának felfüggesztését" A Kúria elnöke nem kért tanácsot Hont Andrástól?
2024. február 22. 13:38 Szerkesztve
Van egy kis probléma: vannak olyan foglalkozások, illetve vannak olyan adott foglalkozást űző egyének, akiknek fontos az önfejlesztés (vertikális), meg a tájékozottság (horizontális). Nos ezek az egyedek, időt fektetnek abba, hogy mindkét irányba elmozduljanak. Vannak viszont olyan egyedek, akik már akkor átélték a "készen vagyok" teremtő érzését, mikor megszülettek. H.A. monogramú szabad gondolkodó, nyílván az utóbbi halmazban látja magát, így bármilyen említett hiányérzetet csökkentő tevékenység számára illuzorikus legenda. Már Maslow is fájóan vette tudomásul, hogy a kognitív szükséglet, az nem alapszükséglet. H.A. monogramú szabad gondolkodó mentségére legyen mondva, hogy miután önmagában felmerülő bölcseletek kreatív szintjét lényegesen befolyásolná bárminemű megszerzett ismeret, vagy forrásokból elsajátított tudás, ezért távol tartja magát ezektől, mint az ürdüng az allium sativum füzértűl.
Ben Jeremiah
2024. február 22. 10:08
Úgy gondolom, már a Kúriához azért adták be a kérelmet, mert tudták, hogy a válaszban le kell írni a kegyelemre való hivatkozást. A kérelem beadása teljesen felesleges volt, pont az a válasz volt várható, amit adtak.
SABOTAGE
2024. február 22. 09:57
A lényeg hogy kiderült, milyen mocsok a pedofidesz, bár ezt eddig is tudtuk!!!!! BUZIK, PEDOFILOK, MOCSKOS TOLVAJOK, ÁLSZENT KERESZTÉNYEK= FIDESZ!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!