Vadai Ágnes szerint azért voltak kevesen a vasárnapi tüntetésükön, mert az emberek rettegnek Orbán Viktortól és a Fidesztől (VIDEÓ)

2024. február 26. 20:29

A DK-s politikust emellett nem érdeklik az elemzői vélemények sem.

2024. február 26. 20:29
null

„Szerintem véget kell már vetni Magyaroszágon annak, hogy lebecsüljük azokat, akik felvállalják a politikai véleményüket” – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője, amikor arról kapott kérdést, hogy miért nem volt kritikus méretű tömeg a vasárnapi ellenzéki tüntetésen. (Ezzel szemben egy héttel korábban több tízezren, egyesek szerint 150 ezren tüntettek a Hősök terén.)

Mint mondta, neki, mint köztudomásúan DK-s politikusnak könnyű kimenni tüntetni, szemben az átlagpolgárokkal, akik „nagyon komoly retórziókkal nézhetnek szembe”.

Amikor az ellenzék hitelességi válságáról szóló elemzői véleményről kérdezték, Vadai azt válaszolta: nem akar elemzői véleményekkel foglalkozni. Hozzátette: lehet jönni a DK mellé, vagy akár az élre törve újabb személyeknek, szervezeteknek, hogy „döntsék meg a rendszert”.

A mostani köztársasági elnök nyilvánvalóan Orbán Viktort szolgálja, nemhogy az ország fele, hanem a 99 százaléka nem ismeri. A munkásságát alkotmánybíróként ha végignézte valaki, láthatja, hogy miként kötődik a Fideszhez: a tanárok sztrájkjogának megtiltása, levél a három legfőbb közjogi méltósághoz, amiben panaszkodik az ellenzékre, a lakhatással és a plakátokkal kapcsolatos álláspontja:  több oldalon lehetne sorolni, hogy mennyire nem testesíti meg a nemzet egységét” – mondta Sulyok Tamásról a politikus.

Nyitókép: képernyőmentés

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2024. február 28. 17:37
Ez a spiné tökhülye. Ha népek vasárnap rettegnek Orbántól, akkor szervezzék ők is a tüntetésüket hétfőre. Hétfőn a jelek szerint nem rettegnek a népek Orbántól.
Box Hill
2024. február 28. 08:24
Igen. Recsk, Kistarcsa, a Gulag, a Laogay, Katyin, a Gyilkoló Mezők, a Duna-delta, a Holodomor, stb. mind a Fidesz sara.
moricka13-3
2024. február 28. 01:55
Gyurcsány és Vidéke nagyon elszámították magukat, amikor azt hitték az influenszerek által szervezett. 50.000 /?/ - 150.000 /?/ fős tüntetésen felbuzdulva, hogy az általuk szervezett, akár másfélmilliónyi /!/ tüntetővel, akár meg is döntik a kormányt. Ezzel szemben a néhány ezresre sikeredett létszámuk is bizonyítja, hogy a választók többsége se nem tisztelve, de a fölényüket sem elismerve, nem is tartva tőlük, a jövőre nézve sem respektálja a vasárnapi tüntetés szervezőit.
Tommaso
2024. február 27. 23:28
A ravaszul bebe tonozott orbani egyeduralmat tuntetesekkel nem lehet.... meg jobbitani sem, nemhogy megdonteni. Ezert vannak kevesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!