Ungár Péter: Aki szerint megvalósulhat a közvetlen elnökválasztás, az valótlant állít

2024. február 21. 13:18

Ungár Péter, az LMP társelnöke kijelentette, pártja nem támogatja az ellenzék közvetlen államfőválasztásról szóló kampányát, amit elhibázottnak tart.

2024. február 21. 13:18

Az ATV-n futó Egyenes beszéd vendége volt Ungár Péter, ahol többek között kijelentette: „mi próbáljuk komolyan venni a választópolgárokat minden egyes pillanatban, amikor döntést hozunk”, majd hozzá tette, azok, akik az ellenzék soraiban a közvetlen köztársasági elnökválasztás mellett kampányolnak vagy a bojkotton gondolkoznak, azok rosszul ítélik meg a helyzetet. „Aki azt állítja most, hogy a közvetlen elnökválasztás megvalósulhat, vagy kiutat jelenthet ebből a helyzetből, az véleményem szerint valótlant állít a választópolgároknak” – fogalmazott Ungár Péter. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az LMP tárelnöke az is elmondta, ők állítanak köztársasági elnökjelöltet, méghozzá Hack Péter jogtudóst. A beszélgetés során Karácsony Gergely neve is felvetődött, akivel kapcsolatban Ungár Péter kijelentette, a főpolgármester 2019-ben a lakhatással kapcsolatban sok mindent ígért, ám nem csak a pénzhiány miatt nem valósította meg a programját.

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chekke-Faint
2024. február 21. 17:18
Népszavazáson volt róla. Most az kérdés egy népszavazás eredményre ki lehet-e írni egy eltörlő népszavazást? Bár a komcsik nagyon igyekeznek erre a történetere.
Tara Verde
2024. február 21. 15:15 Szerkesztve
A DK azért akar közvetlen elnökválasztást, mert így gyorsító sávon lehet hatalomba juttatni sorosista politikai aktivistákat. Lásd Andrej Kiska, majd Zuzanna Caputová Szlovákiában.
chief Bromden
2024. február 21. 14:41
Aki? A komplett ellenzék. :D
zsolt196969
2024. február 21. 14:20
Tehát a húgyos Fleto hazudik!!!??!?? NEM szokott hazudni A DK ban tilos hazudni nem tudtátok!!! 5-dik pont!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!