Újabb világos magyar üzenet érkezett Macron számára: „Mi a béketárgyalások és a béke oldalán állunk” (VIDEÓ)

2024. február 27. 17:36

Dömötör Csaba is reagált a francia elnök döbbenetes kijelentésére.

2024. február 27. 17:36

Mint arról a Mandiner is beszámolt, hétfőn az európai vezetők Kijev támogatásáról tartottak csúcstalálkozót. Emmanuel Macron francia elnök egy sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy a nyugati csapatok Ukrajnába történő küldését sem szabad kizárni.

Szijjártó Péter közösségi oldalán reagált erre az ötletre, eléggé egyértelmű álláspontot fogalmazott meg: „Magyarország álláspontja világos és sziklaszilárd:

sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába. A háborút nem mélyíteni és szélesíteni kell, hanem befejezni”

– szögezte le.

Dömötör Csaba is reagált azóta Emmanuel Macron kijelentésére.

A kormány álláspontja nem változott, mi a béketárgyalások és a béke oldalán állunk”

– szögezte le a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 03. 15:09
Miért nem Moszkvában ekkora a pofátok?!
koronaszepe
2024. március 03. 12:19
Hitelesebb lehetne, ha csak egyszer hallhattuk volna a magyar kormány részéről, hogy Oroszország fejezze be a fegyverszállítást, a katonai műveleteket, a háborút Ukrajna ellen, mert a magyar kormány a béke pártján áll. Minden hülye tudja, hogy a háborúnak akkor van vége, béke akkor lesz, ha Oroszország kivonul a megszállt területekről, ha az orosz befejezi az agressziót. Ha Ukrajna nem kap megfelelő támogatást, az nem a békéhez, hanem az agresszor győzelméhez vezet, aminek a következményei a jelenleginél sokkal súlyosabbak lehetnek.
o1gpedofil
2024. február 27. 20:18
bla-bla budooblito pedoDomotor!
nzoltan-818
2024. február 27. 19:07
Azért nem ártana tudnod, hogy egy háborút mindig minimum két fél vív egymással és egyik sem kíméli a másikat. A bűnös mindig a vesztes fél, a győztes meg az igazság bajnoka fog lenni. Eszerint ítélj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!