Úgy tűnik, Gyurcsánynak nem jött be az ‘50-es évek stílus

2024. február 22. 15:33

A jobboldalon a hibáknak is, a baloldalon a bűnöknek sincs következményük.

2024. február 22. 15:33
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Úgy tűnik, hogy Gyurcsánynak nem jött be az ‘50-es évek stílus. Jut eszembe, Varju elvtárs lemond⁉️ – tudjátok, a jobboldalon a hibáknak is, a baloldalon a bűnöknek sincs következményük.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. február 23. 11:41
A dákós a mai napig dékás. No comment..
ersa57
2024. február 23. 07:51
ITT AZ ÚJABB PERECES!!! (Vagy papagáj, aki hibátlanul visszamondja a Fidesz propaganda minisztériuma által kiadott házi feladatot.) Vannak "hibák", amiket előre megfontoltan, egyéni érdekből, titokban, sunyi módon végrehajtva sokkal súlyosabban elítél a közvélemény, mint az enyhe, "védekezésből" elkövetett "bűnt". A törvény szerint Varjú László, azzal ,hogy kihúzta az egyik biztonsági őr lábát, valóban bűnt követett el, hivatalos személy elleni erőszakot. Ebben az erőszakban viszont nem sérült meg senki, ELLENTÉTBEN NOVÁK KATALIN HIBÁJÁVAL, AMI ÚJABB LELKI SÉRÜLÉSEKET OKOZOTT A KORÁBBAN ÁLDOZATTÁ VÁLT GYEREKEKBEN!!!!!
Akitlosz
2024. február 23. 00:00
A facebookon sincsen. Ki kellene tiltani onnan az ilyen propagandistákat. Rontják a felhasználói élményt és a facebook üzleti érdekeit sértik.
Conduct
2024. február 22. 22:16
Hozd a gèppityut csíra ès tégy rendet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!