Szondáztatták a rendőrök, de olyan részeg volt, hogy a végére elaludt a magyar sofőr

2024. február 10. 08:25

Fél liter vodka után kicsit nehezére esett megvárni a rendőri intézkedés végét.

2024. február 10. 08:25

A rendőrség közleménye szerint sebesség-ellenőrzést folytattak a dombóvári rendőrök 2024. február 7-én Csikóstőttősön. A traffipaxot kezelő kollégájuk jelezte társainak, hogy egy autó nem gyorsan ugyan, de bizonytalanul halad a Szabadság utcán, és a sofőr nem használja a biztonsági övét sem.

Megdöbbentek a rendőrök

Az egyenruhások megállították a kocsit, melyet egy 53 éves helyi lakos vezetett. A férfin jól látszott, hogy nincs vezetésre képes állapotban. Megszondáztatták, a műszer nagyon magas értéket mutatott. A férfi maga mondta el a rendőröknek, hogy indulás előtt nem sokkal körülbelül fél liter vodkát ivott meg.

A sofőrtől hiteles mérőeszközzel is mintákat vettek, mely igazolta az ittasságot. Az intézkedés végén már az iratokat töltötték ki, amikor sokat látott kollégáink maguk is megdöbbentek azon, amit észleltek. 

A férfi ittassága miatt előbb leült a kocsija mellé, a földre, majd eldőlt, és elaludt. Az egyenruhások nem tudták felkelteni, így azonnal mentőt hívtak hozzá, végül kórházba is szállították.

A csikóstőttősi férfival szemben ittas járművezetés miatt büntető-, míg a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási hatósági eljárást indítottak. A sofőr feltehetően több hónapig nem ülhet újra a volán mögé.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Varga György
 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2024. február 10. 13:41
Miért csak több hónapig? Végleg el kéne tiltani.
atti64
2024. február 10. 11:47
A BUDÖS PATKÁNY!!!!!!!!!!!!!! 5ÉV SZIGORITOTT HOGY MEGTANULJA EGY ÉLETRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I feel the earth move under my feet
2024. február 10. 11:06
Pontosan mi relevanciája van a sofőr nemzetiségének?
Falióra tábornok
2024. február 10. 10:45
a kövér cigány kiszabadságharcolta az otthoni alapélelmiszer-főzést, a hálátlan parasztja meg vodkázik?! :DDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!