Szívszorító hírt közölt Reviczky Gábor

2024. február 13. 11:58

A színész azt nyilatkozta, már nem tudna végigcsinálni egy próbafolyamatot.

2024. február 13. 11:58
null

Több mint egy év után újra játszották a Pesti Színházban a Képzelt beteget, Reviczky Gábor főszereplésével. Az előadás hangos sikert aratott. A színész azután tért vissza a főszerepbe, hogy tavaly levették a műsorról a darabot – Reviczky ugyanis rákkal küzdött, még 2022-ben diagnosztizálták. „Büszkén mondhatom, hogy óriási siker volt. Nagyon komoly, intellektuális közönség volt, akik komolyan vették a darab humorát” – fogalmazott a Borsnak Reviczky Gábor.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész azonban azt is elárulta:

Nem készülök már új darabra, nem vágyom rá! Nem tudnék végig csinálni egy egész próbafolyamatot, nem leszek már olyan, mint a betegségem előtt és én ezt elfogadtam”.

Hozzátette, az eddigi szerepeit viszi tovább, a Képzelt beteg mellett a Dzsungel könyvében is láthatják még a nézők. „De a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük. Van sok munkám, film, szinkron, egyébként abból is vettem vissza. De szerencsére jól vagyok! Rájöttem, hogy nem szabad ezt komolyan venni, nem szabad rá se gondolni” – mondta el Reviczky Gábor.

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 13. 14:57 Szerkesztve
Mandi!Miért lehet ilyen híreket és főleg a halálhíreket kommentelni?Ilyenkor az illető politika hovatartozásától függően jellemzően a másik oldal leggusztustalanabb varangyai szoktak előbújni.Miért lett megszüntetve az x-elés lehetősége?Most olyan a mandi mint egy lefolyás nélküli reterát.Azelött legalább lehúzta az ember azokat akikre nagyon nem volt kiváncsi.Most eluralták a budit a nácik és/vagy szociopaták.Szerintem jobb hely lenne a Mandi ha lehetne öblíteni.
Falióra tábornok
2024. február 13. 13:46
az én szívemet nem szorítja ez a hír.
Dictator
2024. február 13. 13:05
Ez legyen a legszívszorítóbb hír az életemben.
törölt felhasználó
2024. február 13. 12:45
Nocsak, mégse gyógyította ki őt a rákból "Thot" isten? Megpusztulhat, nem fogunk utána sírni. Hány embert tett a sírba ez a plakátceleb, retkes kovidnáci gyökér ??? Mind hittek a "művész úrnak", hiszen a "művész úr" tanácsolta nekik, hogy adassák be maguknak a csodaszert...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!