Szembejött a valóság!

2024. február 22. 23:03

A baloldal éppen most süllyed mélyebbre a morális és erkölcsi latrinában!

2024. február 22. 23:03
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

„Az elmúlt hetekben a mínuszos erkölcsi bizonyítvánnyal bíró hazai baloldal mást sem tett, mint megpróbált erkölcsi leckéket adni. Ők! Nekünk! Pont ők! Ez még viccnek is durva, de ezt csinálták. Morálisan és erkölcsileg is bukott emberek akartak minket oktatni erkölcsből.
Aztán szembe jött a valóság! 

Fekete-Győr Andrást börtönbüntetésre ítélte a bíróság, de eszükbe nem jutott felelősséget vállalni és lemondatni FeGyőrt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Sőt, Gyurcsány elkezdte fenyegetni a bírókat! 

Ma jogerősen is elítélték a DK-s Varju Lászlót. Következmény? Semmi! Gyurcsány ugyan megemlítette a felelősség szót, de még véletlenül sem Varjura vonatkoztatva, hanem az ügyben ítéletet mondó bíróra, hogy majd ha ők jönnek, akkor nem menekülhet. Hiába, a kommunista reflexek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Másodfokon is elítélték a DK-s Varju Lászlót

A képviselőt testi sértésben is bűnösnek mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla, a garázdaság és választás rendje elleni bűntett mellett. A tárgyalás első részén az ügyészeket és bírókat megfenyegető Gyurcsány Ferenc is részt vett, de az ítéletet már nem várta meg. A döntés részben jogerős.

Karácsony Gergely és a Párbeszéd baloldali államfőjelöltnek jelölte azt a Kaltenbach Jenőt, aki utálja és lenézni a magyarokat, akinek Milák Kristóf olimpiai bajnokunk kapcsán az jutott eszébe, hogy »az ostoba nacionalista népnek ez tetszik«, Magyarországot moslékországnak nevezte, a jobboldaliakat pedig birkáknak.

Az elmúlt hetekben ezek az erkölcsileg is megbukott politikusok merték a szájukra venni a gyerekeket, 

akik pont nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt, akik a PRIDE első sorában vonulgattak és akik beengednék a drag queeneket az iskolákba és az óvodákba.
Pont ők lesznek azok is, akik most úgy »gyerekeznek«, hogy majd a parlamentben újfent nem fogják megszavazni az Alaptörvény módosítását és a gyermekvédelem szigorítását.

Próbálnak hangoskodni, de közben éppen most süllyednek még mélyebbre a morális és erkölcsi latrinában!”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. február 23. 23:09
Gyurcsány Ondó Ferenc és a DK! 10%-n állnak. " Mondjak még valamit róluk?"
Nemkellnév
2024. február 23. 20:40
"morális és erkölcsi" ezen fennakadtam. A két szó nem szinonimái egymásnak?
Grogu
2024. február 23. 18:02
Szembejött a valóság! A jobboldal éppen most süllyed mélyebbre a morális és erkölcsi latrinában! (Ha ennyi az újágírás, akkor holnaptól én is újságíró leszek, ilyeneket bármikor írok, főleg, ha fizetnek is érte.)
google-2
2024. február 23. 15:58
Az kiabál, az hangoskodik, akinek a háza ég!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!