Csák János miniszter felmentette a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét

2024. február 14. 21:30

Úgy tűnik, hogy komoly tervei vannak Bús Balázsnak a 2024-es önkormányzati választáson.

2024. február 14. 21:30
Bús Balázs

Bús Balázs a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy „a mai napon kezdeményeztem felmentésemet Csák János miniszter úrnál az NKA alelnöki és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő főigazgatói tisztségből”.

Ezt Bús Balázs azzal indokolta, hogy újra elindul az önkormányzati választáson polgármesterjelöltként Óbudán.

Az Index szerdán már arról számolt be, hogy Csák János kulturális és innovációs miniszter menesztette Bús Balázst. A lap úgy tudja, hogy kedden este tárgyalások folytak a konszolidált elválásról.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesti051
2024. február 15. 11:06
Óbuda jelenlegi DK-s polgármestere még adós az óbudaiaknak ötszáz millió forinttal, a kormánytól ennyit kapott volna a kerület, annyit kellett volna Kiss Lászlónak tennie, hogy bemegy a minisztériumba és aláír egy papírt. Gyurcsány megtiltotta a DK-s polgármestereknek, hogy a covid utáni kormánytól kapott újraindítási segélyt felvegyék... Kiss László az MSZP színeiben nyert, majd egy héttel utána átült a DK-ba... Milyen ember az ilyen?
cccbasatu
2024. február 15. 04:32
Ha valami elé oda biggyesztik a nemzeti szócskát akkor arról azt hiszik hogy flottúl fog működni! Nos ez nem így van mert minden ami eddig valahogyan működő képes volt a fidesznyik tett róla hogy ne működjön jól mert így lehet a zavarosba halászni!
Swift Nimblefoot
2024. február 14. 23:19
Csak sikerülne! Ez négy év a malacképű semmittevő alatt borzalmas volt. Ellepték Óbudát a patkányok, szó szerint, szemtelenül fényes nappal szaladgálnak át forgalmas helyeken is az ember lába előtt. Erről persze nem beszél polgármesterünk, csak a Fidesztől lenyúlt ötlettel ő is konzultációt csinál.
Kanmacska
2024. február 14. 23:10
O1gtököm Bizonyára Karigerire gondoltál, mivel ő tüntette ki a bicskei pedofil igazgatót. De Karó nem fideszes, hozzátok tartozik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!