Rájuk fog égni a farizeusságuk

2024. február 15. 06:17

A kegyelmi botrány egy nagy lehetőséget is kínált, de úgy tűnik, ez a szélsőliberális zsoldos hadsereg nem kívánt élni vele.

2024. február 15. 06:17
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
PestiSrácok

„Ha létezne egy valamirevaló ellenzék, akkor a kegyelmi botrányt nem arcátlanul túlszínpadiaskodná, és képmutatóskodna, hanem végre tehetett volna valami értelmeset és hasznosat is kártékony története során először. Mert ideig-óráig ugyan el lehet játszani, hogy a farkas aggódik a gidákért, vagy a dögkeselyű a haldoklóért, de hosszútávon ez a farizeuskodás rájuk fog sülni, és senki le nem mossa róluk. Pedig jó alkalom lett volna az ellenzék számára, hogy miután a felelősségvállalás megtörtént, megpróbálták volna feltárni, hol lehet a hazai gyermekvédelemben valami hasznosat tenni. Mert probléma van, mint mindenhol. Mondok is egyet.

Aki nemcsak tanulmányokból ismeri az őt körülvevő világot, az találkozott már a jelenséggel, hogy a gyermekotthonok kormányoktól és rendszerektől függetlenül nyüzsögnek a szexuális bántalmazásoktól. Nemcsak nevelők, de maguk a gondozott gyerekek is rengetegszer követnek el egymás ellen szörnyűséges bűnöket. Nem véletlen, hogy az otthonokban nevelkedett fiúk között feltűnően sok homoszexuálist találunk. Tudom, hogy erről tilos nyíltan beszélni, mert nem túl píszí, de sajnos a rideg valóság az, hogy az állami gondozott gyermekek közöl sokan azért válnak homoszexuálissá, mert az otthonokban megrontják őket a nagyobb fiúk, és gyalázatos módon sokszor a felnőtt nevelők is. Ennek pedig véleményem szerint úgy lehetne véget vetni, ha félnótás néniknek öltözött bácsik helyett olyan külsős szakembereket küldenénk az intézetekbe, akik rendszeresen beszélgetnek a gyermekekkel, és szűrik az ilyen eseteket.

De hasonló a helyzet a fiatalkorúak börtönében is. A popkultúra és a filmipar szerves része, hogy a fiatalon börtönbe kerülő heteroszexuális férfiak a homoszexuális erőszak határára maguk is bántalmazóvá válnak, és – bár heteroszexuálisként kerültek be – később, a szabadulásukat követően is homoszexuálisokként élik az életüket. És a filmipar itt a valóságból merít.

Ugye tetszik érteni, mi a probléma, és miért nem szabad erről beszélni? Mert a homoszexualitás bizony erőszak útján is képes terjedni! Sőt, sokszor az is elegendő, ha valaki csak szemtanúja ezeknek a szörnyűségeknek, ami a megrontást vagy erőszakot illeti. Ez a felismerés azonban üldözendő, hiszen ha valakit homoszexuálissá lehet tenni, akkor bizony az LMBTQ-propaganda is épp olyan kártékony, ahogy azt sokan, köztük én is állítom évek óta. 

És éppen ezért nem kerül elő ilyen javaslat sohasem az ellenzék részéről. Pedig ha előálltak volna egy ilyen, vagy ehhez hasonló valódi megoldandó problémával, akkor egyrészt partnerre találtak volna a kormányban, másrészt a választóik felé is egy értékes politikai üzenet lett volna, hogy alkalmasak a bizalomra, legalább a gyermekvédelem ügyében. Ennek viszont alapfeltétele volna, hogy ne nézzék idiótának a saját szavazóikat ezzel a nevetséges és gyomorforgató sunyi kampánnyal, amiben a gyermekek csak politikai kriptovalutaként funkcionálnak.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 17. 15:10
Prosti srácok…ugyammá…
iimre
2024. február 16. 01:55
"Sulammit feb15. 20:05 Már gondoltam rá, hogy Novák Katalin is ellátogathatott volna a bicskei otthonba. Tuti, hogy megnyíltak volna a kedves személyiségének a fiúk és nem került volna erre a kegyelemre." Furcsa elképzeléseid vannak! :D Biztos nem tudod, hogy nevelőotthonban lévő fiúk megnyílásának semmi köze nem lett volna ahhoz, hogy a nevelőtanár már leült 17 hónapot a sitten, és csak az utolsó 9 hónapot engedte el a kegyelem, amit már amúgy is otthon töltött reintegrációs őrizetben.
westend
2024. február 15. 22:07
„Nemrég a Szabad Európa portálon Gál András ügyvéd valótlanul állította azt rólam a volt igazgató elleni, 2011-ben szexuális bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás kapcsán, hogy akkor én voltam a sértett gyermekek eseti gyámja, ebben a minőségemben tudnom kellett a volt igazgató pedofil bűntetteiről, és hátráltathattam a nyomozást. Mindez nem felel meg a valóságnak. Én akkor egyetlen gyermeknek voltam jelen egyetlen tanúmeghallgatásán eseti gyámként, akit nem befolyásoltam, ő nem állított olyat, hogy a volt igazgató pedofil bűncselekményt követett volna el, és leghatározottabban visszautasítom azt is, hogy akkor és később akadályoztam vagy hátráltattam volna a volt igazgató felelősségre vonását.” Szóval Gál elvtárs hazudott miközben végighaknizta a moslékmédiákat.
westend
2024. február 15. 22:05
„a kegyelmi döntés kapcsán senki nem tett semmi törvénytelent, nem kért senki semmit ezért a döntésért, nincs semmilyen rejtélyes háttéralku, nincsenek olyan háttérkapcsolataim, amelyeket most sokan emlegetnek.” "A kegyelmi ügyem kapcsán gerjesztett hisztériakampányban számtalan, a személyemet súlyosan sértő és valótlan tényállítás hangzott el, de ebből kiemelkedik a botránymédia szerepét játszó RTL Klub Házon kívül című, 2024. 02. 11-i adása, amelyben vaskos hazugságokat hangoztatva továbbra is igaztalanul bemocskolni igyekeznek engem, és rajtam keresztül azokat, akik részleges kegyelmet adtak nekem 21 másik elítélttel együtt." "Ezúton üzenem a rágalmazóknak, hogy minden lejárató megnyilvánulásukat figyelemmel kísérem, a jog adta lehetőségekkel a leghatározottabban fel fogok lépni ellenük, és mindazok ellen, akik a tények ellenére elvakult vádaskodásaikat folytatják. /Kónya Endre."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!