Ott tartunk, hogy már egy átlagos román vagy bolgár család is többet tud költeni, mint egy magyar

2024. február 08. 07:41

Orbán szuverenitási, brüsszeli és minden más képzelt ellenség elleni küzdelmében épp csak a magyarokról feledkezett meg.

2024. február 08. 07:41
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Amikor halljátok azt a sok orbáni hazugságot a magyarországi jólétről, akkor jusson eszetekbe mit tehettek meg, és mi mindenről kell lemondanotok, mert egyszerűen nincs rá pénz. Tudom, hogy utóbbiból van több és azt is tudom, hogy ezek nem luxuscikkek.

Orbán szuverenitási, brüsszeli és minden más képzelt ellenség elleni küzdelmében épp csak a magyarokról feledkezett meg. Így sikerült elérnie, hogy a magyarok lettek Európa szegényei. Ott tartunk, hogy már egy átlagos román vagy bolgár család is többet tud költeni, mint egy magyar.

Döntés kérdése, hogy ne így legyen. A mi ajánlatunk a mindennapok biztonsága, egy szociáldemokrata, európai Magyarország, ahol a fizetésekből és nyugdíjakból mindenki meg tud élni.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. február 09. 18:41
Te mocsok ribanc kurva - ez ha igaz lenne , az kizárólag azért mert ti lenyultátok a magyar embereket .
EX_Terminator
2024. február 09. 17:53
És elmondjam hogy még mi nem lesz te tehén? Hogy ez a gyalázat következmények nélkül marad.
Hencsike
2024. február 09. 15:33
Demagóg lózungok puffogtatásával magyar egyszerű emberek hergelése... ezt tudod, te hataloméhes gyurcsánycsicska. Sorolhatné tényeket, de már belefáradtam.
tapir32
2024. február 09. 13:48
A DK felelőtlenül politizál. A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik azért, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna. A DK a magyar emberek ellensége. Aki, azért lobbizik, hogy Magyarország ne, vagy csak késve kapjon a EU helyreállítási alapból pénzt, az a magyar gazdaság következésképpen, a magyar nép érdekei ellen tevékenykedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!