Összenő, ami összetartozik: a Partizántól igazolt kabinetfőnököt Jámbor András

2024. február 08. 20:18

A Párbeszéd-frakcióban dolgozó képviselőnek nagyon megtetszett a partizános újságíró munkája, le is csapott rá.

2024. február 08. 20:18
null

A Partizán csütörtök este tette közzé a Vétó című választási műsoruk első adását, amelynek legelején Gulyás Márton műsorvezető, a csatorna főszerkesztője egy rövid közleményt jelentett be, miszerint változás történt a műsor életében, mert míg a műsort korábban szerkesztette és társműsorvezetője volt Schultz Nóra, addig mostanra már elhagyta a csatornát és Jámbor András kabinetfőnöke lett. 

Innen is sok sikert neki, minden jót, hajrá!”

– biztatta egykori kollégáját, a párbeszédes politikus új kabinetfőnökét Gulyás Márton. 

A főszerkesztő egyebek mellett azt is bejelentette, hogy a csapatuk egy másik tagja, Pap Szilárd István külföldre költözött, ám ő nem hagyta el a csatornát, csak távmunkában dolgozik tovább. 

Nyitókép: Partizán-YouTube

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. február 09. 08:55 Szerkesztve
Hogy lehet, hogy Jámbor a terrorista antifa támadás után még szabadlbon van?????????????? A pedofil munkatárssal mi van?????
Perczel Éva
2024. február 09. 08:43
Jut is eszembe! Volt egy szado-pedo vonal a Jámbor féle akolban. Azzal mi van?
Kecmec
2024. február 09. 05:54
Azért mi is tanulhatnánk tőlük mennyire segitik egymást bármilyen álca mögött vannak megtalálják egymást.....hiába na az összetertozás..... és a leg butábnak,leg szerencsétlenebnek se engedik el a kezét....lásd Jámbor
ZZoltan
2024. február 09. 01:26
Szörnyű, hogy még mindig hazánkban rontja a levegőt ez a sok bolsevik galíciáner, anarchista zsidó. Baromi sok baj van velük a 19. sz. vége óta. Élet, társadalom és nemzet ellenesek. Ezeket be és ki kéne tiltani a magyar hazából....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!