„Orbán Viktor a demokrácia szimbóluma az EU-ban” – így dicsérik a TikTokon a magyar kormányfőt

2024. február 02. 12:02

„Bárcsak ő lenne az Európai Bizottság vezetője!” – írta egy másik hozzászóló ahhoz a videóhoz, amelyikben a magyar kormányfő a francia gazdákkal beszélgetett.

2024. február 02. 12:02
null

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelbe érkezve, a belvárosban tüntető gazdákkal találkozott, akikkel arról beszélgetett, hogy

az európai vezetőknek sokkal jobban oda kellene figyelniük az emberek szavára

– közölte a miniszterelnök sajtófőnöke.

Csütörtökön egy új felvétel jelent meg a TikTokon arról, hogy a magyar miniszterelnök a francia gazdákkal beszélgetett, majd sétált egy nagyot, ahelyett, hogy az uniós vezetőkkel vacsorázott volna.

A videó alá már rengeteg komment érkezett. Az egyik hozzászóló szerint „Orbán Viktor a demokrácia szimbóluma az EU-ban”. „Orbán mellett állunk ki” – írta egy másik kommentelő. „Románia is kiáll Orbán Viktor mellett” – írta egy másik hozzászóló.

Egy igazi vezető, pontosan erre van szükségünk Európában. Bárcsak ő lenne az Európai Bizottság vezetője!”

– fogalmazta meg a véleményét egy másik kommentelő. „Micsoda nagyszerű példa! Láttátok már Macront vagy más európai vezetőt, aki ezt csinálja?” – hívta fel valaki erre a tényre is a figyelmet.

 

 

 

Az európai vezetők csak utólag kezdtek el ráeszmélni, hogy foglalkozni kellene a gazdákkal. A Mandiner pénteken számolt be róla, hogy azóta már ódákat zeng az európai gazdákról Ursula von der Leyen. Az Európai Bizottság elnöke egyenesen már arról beszélt, hogy „a gazdálkodók számíthatnak az európai támogatásra”.

Az Orbán Viktorról készült felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Photo by Ludovic MARIN / AFP

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 05. 08:33
A csüngőhasú Európa szégyene.
tütejóska
2024. február 02. 20:03
A kérdés az hogy Viktor szóbeli igéreteket kapott vagy írásos kötelező biztosítékokat cserébe a szarháziaktól? Nagy ám a különbség.
Türelem
2024. február 02. 16:32
Menjen Orbán a picsába......meg a Fidesz is.
Szerintem
2024. február 02. 16:30
"JohnDoe1984 2024. február 02. 12:29 "magyar kormányfő a francia gazdákkal beszélgetett" Érdekes módon, mikor a magyar pedagógusok tüntettek a jogos béremelésért..." Milyen tanárok? Azok a hivatásos bértüntetők, akik a múltkor még KATA-sok voltak, de bármikor lehetnek mozdonyvezetők, postások...? Aztán, miért tüntettetek? Béremelésért? Amit a kormány már sokkal korábban bejelentett? Csak ti már előre tüncikéztetek a medve bőrére, mert azt gondoltátok, hogy sikerül megakadályoznotok a béremeléseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!