Orbán Viktor tüntető gazdákkal találkozott Brüsszelben (fotó)

2024. január 31. 20:11

A miniszterelnök sajtófőnöke azt is elárulta, hogy a kormányfő miről beszélgetett a demonstrálókkal.

2024. január 31. 20:11
HAVASI Bertalan; ORBÁN Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelbe érkezve, a belvárosban tüntető gazdákkal találkozott, akikkel arról beszélgetett, hogy az európai vezetőknek 

sokkal jobban oda kellene figyelniük az emberek szavára 

– mondta az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Hozzátette: Orbán Viktor csütörtök este Brüsszelben megbeszélést folytatott Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnökkel is.

Közben maga Orbán Viktor is posztolt hivatalos közösségi oldalán, ahol egy fényképet tett közzé, amelyhez a következőket írta: „Brüsszelben már forró a hangulat. Ideje, hogy a bürokraták is meghallják az emberek hangját!”

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. február 01. 07:51
Milyen érdekes. Oda mer menni testközelbe beszélni velük. Ott a pont!!!!!!!!!! Hány gennygóc prüsszeli takony merné ugyanezt? Egy sem, mert azonnal nyársra húznák a gazdák és marhasütés lenne.........
barni-a-hegyrol
2024. január 31. 23:49
Bartus, vagy Tomaszó volt már itt kifejteni, hogy Orbán a világ legelszigetelődöttebb, legnépszerűtlenebb politikusa??? A libsiket akkor kedvelem igazán, mikor moralizálnak, ideologizálnak, meg elméleteket gyártanak, aztán egyszer csak szembejön a rögvalóság és szájba veri őket. Azután no comment, csak hebegés-habogás, meg újabb, még zavarosabb elméletek arról, hogy az előzők mért nem működtek...
Nasi12
2024. január 31. 23:30
Brusszelben már most van Orban tér.
Nasi12
2024. január 31. 23:09
Remélem Orbán átadott nekik Európai konzultációs ívet is. Csak, hogy lássák ilyen is elképzelhető. Sőt odahaza/idehaza már van is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!