Orbán: Olyanok vagyunk, mint a presszógép, nagy nyomás kell ahhoz, hogy a legjobbat préseljük ki magunkból

2024. február 17. 16:02

A miniszterelnök szerint a nyomásgyakorlás olyan szintre érkezett, hogy a nagykövetek a parlamentbe járnak ellenőrizni, jól viselkedik-e a dollárbaloldal.

2024. február 17. 16:02
ORBÁN Viktor

Orbán Viktor az évértékelőjében beszélt az Európai Unióról is. Azt mondta, Brüsszelben nemcsak tücsköt, bogarat beszélnek, hanem azzal is etetnének minket, hiszen már műhúst és GMO-s termékeket akarnak a magyarokra erőltetni a friss hazai húsok helyett. A miniszterelnök szerint az Unió Ukrajna-stratégiája megbukott, a magyar kormány hiába mondta már az elején, hogy 

ez a háború két szláv ország háborúja, Brüsszel szinte belevetette magát a harcokba.

Viszont Magyarország nem hagyja magunkat belerángatni a háborúba, nem szállít fegyvert, akkor sem, ha vannak nagyhatalmak, amelyeknek ez nem tetszik, jelentette ki a miniszterelnök. „Úgy is mondhatnánk, hogy a brüsszeli válságkezelés klasszikus. 

Amerikának klassz, a többieknek kuss”

 – fogalmazott.

Majd azt mondta, a nyomásgyakorlás olyan szintre érkezett, hogy a nagykövetek a parlamentbe járnak ellenőrizni, jól viselkedik-e a dollárbaloldal. Ez nem jó taktika – közölte: „nekünk volt elég időnk, hogy megtanuljuk, hogyan kezeljük a nyomást. Olyanok vagyunk, mint a presszógép. Nagy nyomás kell ahhoz, hogy a legjobbat préseljük ki magunkból.”

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2024. február 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 18. 16:56 Szerkesztve
Ezt a hülye dumát tolta akkor is, amikor kibaszták a teremből a "szövetségesei". Elbukott. Januárban pedig szarrá zsarolva.megszavazott a hoholoknak 50 millárd eurót, a már rájuk elszórt 85 milliárd után. A szava szart se ér. A tetteit kell figyelni.
cccbasatu
2024. február 18. 10:22
A fidesznyik sötét alakok gyülekezete,azaz zaccos,zavaros,moslék! Szóval az átkos moslék kávéra hajaz némi lovastengerész baromsággl!
recipkoko
2024. február 18. 07:43
Mint a fosatós kávéval höhöö
EX_Terminator
2024. február 17. 22:45 Szerkesztve
Meg sem éreztem... Ezt a szemetet meg a botfarmot itt alattam viszont nem ártana felnyomni. meg rendbe szedni amit rendbe kell mert ebből a pszichés stresszből már elegem van. Van éppen elég bajom és ez bizony megterhelő akár bírja az ember, akár nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!