Nincs az a mém, mely versenyre kelhetne a magyar valósággal

2024. február 12. 17:22

A röhögés joga csak egy kemény diktatúrában nem jár a jónépnek.

2024. február 12. 17:22
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Megy a neten a sok mém, köztük egy igen alávaló, több verzióban is: Kovi szájába adva, hogy Katus, Jucus nem menne-e el hozzá dolgozni. Na nekem ez nem fér bele. Nincs az a káröröm (amúgy bennem káröröm sincs), amely eddig juttatna.

Ennek ellentétpárja, amikor fideszesek hőzöngenek és proliznak Mészáros Lőrincet és hitvesét ábrázoló mémeken, melyek a köztársasági elnöki pozíció ilyetén lehetőségét célozzák.

Szerintem túl azon, hogy ez nem lealacsonyító, mint valakit pornósztárnak ajánlani, túl azon, hogy a röhögés joga csak egy kemény diktatúrában nem jár a jónépnek, túl azon, hogy a fideszesek ugyanilyen módon élcelődnek és kárörvendenek, az igazi botrány azért maga Mészáros Lőrinc. Nem mint magánszemély, hanem mint jelenség. Nincs az a mém, mely versenyre kelhetne a magyar valósággal.”

Kapcsolódó vélemény

Franka Tibor

Demokrata

Idézőjel

Először nem hittem a saját szememnek, ugyanis Kurvák cseréje címmel jelent (jelenhetett) meg egy, a klubrádiós hímvarjú, Arató András jegyezte károgás Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit országgyűlési képviselő asszonyok lemondásáról.

***

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secerror
2024. február 13. 14:00
Igazán szolgai módon sikerült váltanod a minden normális gondolkodású ember (pártállástól függetlenül) által elítélt kurvázásról Lölöékre, mint fideszes salakanyagra. Dramaturgiailag is ez a rész az erősebb, és erre is fut ki a kis firkálmányod. De akkor miért kell picit megnyálazni a fidesz faszt az elején, FAM, ha a végén egy orbitális ballib mélytorokozást virítasz?
2024. február 13. 13:58 Szerkesztve
MEw (FAM) tipikus példája a látszólag mindkét oldaltól eltartott kisujjal távolságot tartó független értelmiséginek, persze a végén mindig kifordul az ordas kaksidarab a palacsintából, kihez is húzunk, ugyebár...
camouflage
2024. február 13. 08:56
esetleg fogalmazódhatna értehtőbben a szerző
Kormánypárti2
2024. február 13. 08:28
"igazi botrány azért maga Mészáros Lőrinc. Nem mint magánszemély, hanem mint jelenség." Az a szerencse, hogy az ilyen kis irigy görcsöket mint te is, az emberek normális többsége leszarja. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!