Van még lejjebb? Kurvázik a Klubrádió

2024. február 12. 14:18

Először nem hittem a saját szememnek, ugyanis Kurvák cseréje címmel jelent (jelenhetett) meg egy, a klubrádiós hímvarjú, Arató András jegyezte károgás Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit országgyűlési képviselő asszonyok lemondásáról.

2024. február 12. 14:18
Franka Tibor
Franka Tibor
Demokrata

„Először nem hittem a saját szememnek, ugyanis Kurvák cseréje címmel jelent (jelenhetett) meg egy, a klubrádiós hímvarjú, Arató András jegyezte károgás Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit országgyűlési képviselő asszonyok lemondásáról. (A minősíthetetlen című irományt február 11-én, vasárnap 13 óra 30 perckor dobta fel a Google.)

A toll- (klaviatúra-) forgatás feketeszárnyú lovagja azzal kezdi, amivel előző napi írásában a Klubrádió független-objektív honlapján megjelent írásában befejezte, tudniillik, hogy miként is kellene, lehetne elemezni az elnöki kegyelem körüli »felfortyanás tárgyát«.

Ezt is ajánljuk a témában

A rákövetkező bekezdésben már ismerteti is minden tapintatot és (női) tiszteletet nélkülöző receptjét a szerző, imígyen: »Fordulhattunk volna klasszikusokhoz is a megoldást keresendő: ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.«

Arató igényesen cizellált megfogalmazásában egyértelmű, hogy a kupleráj a magyar kormányt, a nagy K-ra cserélendők pedig Novák Katalint és Varga Juditot (is) jelentik, csak a bútor kifejezés marad változatlan, konstans.”

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2024. február 13. 10:59
"nem a bútorokat kell lecserélni, hanem a kurvákat”, Arató bútor anyját?!
blanconegro
2024. február 13. 10:12
Utolsó szarházi mocskos féreg ez is.
Intar
2024. február 13. 09:55
Vab még lejjebb? Van! A bal oldalon mindig van!
nnjohn
2024. február 13. 05:46
Nem kell ezen semmit csodálkozni. Arató kupiban fogant, kupiban nevelkedett és kupiban is fog kimúlni. Ő csak a kupi világát ismeri. Minden dolgot abból vezet le. Silány és sivár lélek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!