Moralizálnak az abúzus vámszedői

2024. február 13. 11:38

Bite Zsoltok, Kőszeg Ferencek és Révész Sándorok társtettes kisbarátai kéjes élvezettel rugdalják a magyar jobboldalt.

2024. február 13. 11:38
Kobza Miklós
Magyar Nemzet

„Bite Zsoltok, Kőszeg Ferencek és Révész Sándorok társtettes kisbarátai kéjes élvezettel rugdalják a magyar jobboldalt, és annak két kiemelkedő harcosát, akik vállalva döntésük következményét és számot vetve a személyes felelősséggel, leköszöntek közpozícióikról és közmegbízatásukról. Ugyanazok, akik a baloldali aktivista Bite ügyét agyonhallgatták, kenegették, elhazudták és kisebbítették, most az álmoralitás potencianövelőjétől felegyenesedve hőbörögnek a nyilvánosságban, a politikában és a Sándor-palota előtti téren.

Útonállók ugrottak elénk a feledés sötét és hideg ködéből, és most a teljes magyar jobboldalt fenyegetik.

Ezek az útonálló-haramiák rituális táncot lejtve tombolnak a Sándor-palotánál, és közben vérgőzös tekintettel szurkálják a nemzeti magyar jobboldal woodoo-babáját. Tegnap még Bite Zsoltokkal haverkodtak, ővele pacsiztak és őt oltalmazták, a személyes laptopján ezernyi pedofil felvételt mint valami féltett kincset őrizgető, újkommunista Jámbor-aktivistát simogattak és mentegettek. Még tegnap és tegnapelőtt is azt hirdették és azt képviselték, a gyermekek sérelmére elkövetett szexuális visszaélések nem is visszaélések, ezek nem a közerkölcs, a közmegvetés és a szigorú büntetőjog hatálya alá tartoznak, mert 

ez csak »szabadidős hobbi«, ez csak a szexuális orientáció egyik ágát jelenti,

ezért nincs semmi gond azzal, ha eltévelyedett, gátlástalan felnőttek gyermekekhez nyúlnak – hiszen ez nem eltévelyedés és a legkevésbé sem gátlástalanság, ez csak maga a szeretet legőszintébb megnyilvánulása, mondogatták. Ezt írogatták egymásnak publicisztikákban, ezt beszélték egymás között, és ilyen politikusokért rajongtak, mint a pedofil bűnöző Daniel Cohn-Bendit is volt. Valójában ma is ezt gondolják, és ezek a gonosz bűnözők az idoljaik. Hiszen »a pedofil is ember« – nyugtatták önmagukat és bátorítottak más baloldali pedofilokat.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. február 14. 11:48
A FŐFŐ PEDOFILOK: KŐSZEG FERENC, RÉVÉSZ SATYA, MEG EZ A FENTI KÉPEN VIGYORGÓ JÁMBOR..IZÉ. ÉS MÉG ŐK POFÁZNAK-MORALIZÁLNAK KIOKTATNAK SATÖBBI SATÖBBI ÁLSZENT-HYPOKRITA ALJASSÁGGAL, ILYENEK AZ IGAZI TRÁGYAFÚRÓ SERTÉS VÉGBÉL LÉNYEK, MINT EZEK..A FENTIEK.
catalina11
2024. február 13. 22:01
Ezek hiánya erősen szanálja az elnöki hivatal renoméját." mit akart mondani namond?
catalina11
2024. február 13. 21:59
Bite Zsoltok, Kőszeg Ferencek és Révész Sándor hogy köthető az ellenzékhez" költői kérdés...
catalina11
2024. február 13. 21:57
Ez D-dúr és e-moll 2024. február 13. 18:56 Hány emberből akar még mentális beteget csinálni az orbáni propagandagépezet? " ezeket nem lehet csinálni, ezek így születtek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!