Megszólalt Arató András: Találhattam volna szerencsésebb hasonlatot

2024. február 13. 13:57

„Kis figyelmetlenség” – ezzel magyarázta azt, hogy „Kurvák cseréje” címet adta írásának.

2024. február 13. 13:57
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, „Kurvák cseréje” című cikkel jelentkezett a Klubrádió, amellyel a köztársasági elnök lemondását kommentálták. Arató András a 444-nek szólalt meg az esetről, elmondása szerint „pár perc” után a „Bútorok cseréje” címre változtattak. Az első cím „kis figyelmetlenség” következtében került ki egyáltalán, mivel a szerző állítása szerint már korábban kitalálta a második verziót.

A portálnak Arató úgy fogalmazott: most már belátja, hogy 

„nem volt szerencsés” a megfogalmazás, 

tartalmilag most is egyetért azzal, amit leírt. „Aki nem a propagandamédiában dolgozik, az tudja, hogy a két nő leváltásával semmi sem változik a rendszerben” – fejtegette a Klubrádió tulajdonosa.

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 326 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. február 16. 07:48
Már korábban kitalálta, hogy lekurvázza őket, aztán majd úgy csinál, mintha véletlen lett volna. Jajj asszonyom, milyen peches napunk van, oppá, megbotlottam és véletlenül beleakadt a farkam. Hogyne baszd meg. Az a baj, hogy otromba vagy.
Beszélgető
2024. február 14. 08:47
takarodj hülye kurva!
Wolfram004
2024. február 13. 22:57 Szerkesztve
"Az kegyelem „kis figyelmetlenség” következtében került kiosztásra egyáltalán, mivel a Köztársasági elnök asszony állítása szerint már korábban azt találta ki, hogy inkább másnak adja azt, egy valóban pedofil, homoszexuális, átoperált de liberális drag queennek. . . A 444-nek A Köztársasági Elnök úgy fogalmazott: most már belátja, hogy „nem volt szerencsés” a kegyelem odaítélése, bár tartalmilag most is egyetért azzal, amit a kegyelemi eljárás jelent. " Ennyi itt is elég lett volna
valerian-0
2024. február 13. 22:03
Ekkora szart már te sem tudsz majd magadról lemosni arató. Örökre szarszagú leszel már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!