Most minden eldől: erről lesz szó a kormánypártok frakcióülésén

2024. február 21. 08:10

Szerda este tart beszédet Orbán Viktor a kihelyezett frakcióülésen.

2024. február 21. 08:10

Szerdán és csütörtökön Balatonalmádiban tartanak kihelyezett frakcióülést a kormánypártok. A megbeszélés legfontosabb napirendi pontja lesz Orbán Viktor miniszterelnök felszólalása ma este. A zárt ajtók mögött elmondott beszéd az utóbbi évek tapasztalata alapján irányt ad majd a parlamenti munkát illetően, és az is bizonyos, hogy 

fontos téma lesz Novák Katalin lemondott köztársasági elnök utódlása. 

A hírek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a balatonalmádi frakcióülésen a kormánypártok új államfőjelöltjét is megnevezik. Ugyancsak kiemelt téma lehet a frakcióülésen az európai parlamenti választás és az önkormányzati választás, amelyet egy időben tartanak, és az is biztosra vehető, hogy napirendre kerül a svédek NATO-csatlakozásának kérdése is.

Nyitókép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztrovacsek
2024. február 21. 13:06
Eligazítás lesz bátor embereknek, miheztartás végett. Boka csattog, derék hajlong, kérnek engedélyt meghunyászkodni.
lájkbajnok
2024. február 21. 10:57
„Mr.Woof 2024. február 21. 09:11 Orbán Viktor a pedofil igazgató jelenlétében döbbent meg azon 2002-ben, hogy köztörvényes bűnözőket hoznának ki a börtönből a választások után” Nem sokáig kellett várni a felvételre, amin Orbán és egy pedofil bűnöző együtt szerepel. Odaillik a Szijjártó-Kaleta fotó mellé.
lájkbajnok
2024. február 21. 10:53
Győzike?
irmag2
2024. február 21. 10:26
Türelem, varjúcsapat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!