Meddig marad válasz nélkül a guruló dollárok ügye?

2024. február 15. 16:45

A hazugság, a nemzeti érdek elárulása és a választók semmibe nézése bűn. Ősbűn.

2024. február 15. 16:45
Kaszab Zoltán
Vasarnap.hu

„A nemzeti kormányok megbuktatásával ugyanis az a valódi céljuk, hogy »üzleti érdekek előmozdításán« dolgozzanak. Nagyon-nagyon jó lenne tudni, hogy pontosan milyen üzleti érdekekről van szó, amelyek miatt be lehet avatkozni egy ország szuverenitásába, egyáltalán ki, miért és milyen jogon veszi a bátorságot ahhoz, hogy ezt megtegye?

(...)Paradox módon tehát ahogyan egyre többet tudunk az AfD működéséről és a mögötte álló finanszírozói körről, úgy szaporodnak a kérdések. Nem véletlen, hogy a Mandiner igyekezett válaszokat találni, ám a szervezet egyik vezetőjétől sem kaptak érdemi rekaciót a kérdéseikre. Pedig éppen ők azok, akik az átláthatóságot kérik számon a jobboldalon és minden ügyben elszámoltathatóságot kövtelnek.

Nem jobbak ebben hazai helytartóik sem. Amióta ugyanis kiderült, hogy lebuktak, hogy átverték a saját választóikat, hogy a kampányukat valójában Soros György finanszírozta, hallgatnak.

Már annyit sem mondanak, mint korábban, hogy »nem tudtunk róla«.

Persze a nyilvánvalót most már kár is lenne tagadni. És ahogyan látjuk, a baloldalon továbbra sincs következménye semminek. Kiderült, hát kiderült.

A kutya ugat, a karaván halad. A következtetést így majd a választóiknak kell levonniuk. Nekik kell eldönteni, hogy mennyire zavarja őket, hogy át lettek verve, hogy mennyire zavarja őket, hogy senki nem képes eléjük állni és levonni az elmúlt 30 év legsúlyosabb pártfinanszírozási botrányából a következtetéseket. Most magabiztosak a baloldalon, mert azt gondolják, hogy megtalálták a jobboldal Achilles-sarkát.

Csakhogy míg a jobboldalon a hibáknak is következménye van, addig a baloldalon a bűnöknek sincs. A hazugság, a nemzeti érdek elárulása és a választók semmibe nézése pedig bűn. Ősbűn. És nem kell csodálkozni, ha ezt a szavazók is így gondolják majd.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2024. február 16. 13:08
Orbán mosogatja a tátongó, uniós f.szra váró seggét, mint a Bige ügyben?
Palatin
2024. február 16. 12:18
Akciózhatnak, hablatyolhatnak, amit csak akarnak. Ez a szánalmas, gyurcsányista ellenzék egész egyszerüen túlságosan silány, selejtes emberi és politikai kapacitásokkal van felruházva ahhoz, hogy ök az ország számára valamilyen pozitivumot valaha is produkáljanak. GYURMÁBÒL NEM LEHET FÜGGÖHIDAT ÉPÌTENI.
Ízisz
2024. február 16. 11:59
Z. Nem kell aggódni!!! Amint a Fidesz is elkezd kampányolni, minden kommunistaliberálnáci csontváz kibukik a szekrényből!!! Mindent a maga idejében!!! Addigra a kurva pedofil dollárbaloldal, már minden "fegyverét" elhasznál... Nix ugri bugri!!! 💯😉👍💤
ersa57
2024. február 16. 11:16
"Csakhogy míg a jobboldalon a hibáknak is következménye van, addig a baloldalon a bűnöknek sincs." Ezt a mondatot mintha hallottam volna már máshol is!!! (Nem tudtam, hogy ilyen sok pereces van Magyarországon!!!) Néhány bűn a jobboldalon, aminek semmi következménye nem volt: FIDESZ-székház, köztartozást felhalmozó FIDESZ közeli cégek felvásárlása, eladása, Kaya Ibrahim, Josip Tot ......stb. Ugye nem kell magyarázni, hogy mik voltak ezek az ügyek és kik ezek a személyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!