Meddig lehet ezt tűrni?

2024. február 21. 17:14

A haza gyűlölete nem vélemény.

2024. február 21. 17:14
SZABÓ Tímea; TÓTH Bertalan; KUNHALMI Ágnes; VADAI Ágnes; KANÁSZ-NAGY Máté; MÁRKI-ZAY Péter; KARÁCSONY Gergely; LUKÁCSI Katalin Mária
Deme Dániel
Deme Dániel
Magyar Nemzet

„Ugyanazok az egyének, társadalmi támogatottság nélküli csoportok, akik és amelyek nyíltan kiállnak turistaverő szélsőbaloldali terrorszervezetek mellett, akik krokodilkönnyeket hullatnak iszlamista terrorszervezetekért és az ezeket pénzelő embercsempészbandák érdekeikért, akár a magyar gyerekek jövőjét is eltaposnák, azok fordultak most minden skrupulus nélkül társadalmunk legféltettebb értékei ellen.

Nem elég, hogy újra dívik a Trianon-ünneplés, ami a családomnak is az utolsó száz évben csak börtönt, megaláztatást, jog- és vagyonfosztást hozott. A külföldi biztatásokon és pénzeken felbátorodva, a Nyugat egyre deviánsabb viselkedését magáévá téve minden tabut felrúgnak, ami az átlagembernek szent és sérthetetlen. Az, hogy egy gyűlölettel teli, alpári, primitív senkiházi ország-világ előtt prostituáltnak nevezheti első női államfőnket, vele együtt pedig volt női igazságügyi miniszterünket, és a vele cinkos elit, aktivista újságírói banda el sem határolódik tőle, az egy új alsó szint a magyar közéletben.

Mindez annak dacára, hogy a két leköszönő politikus olyan példaértékű erkölcsi és politikai hagyatékot tud maga mögött, amely a magyar családtámogatási, gyermekvédelmi és demográfiai eredményeket nemzetközi szintre emelte. De az is, ahogy hivatalukat önként elhagyták, miután saját erkölcsi léptékük szerint nem tudtak megfelelni az önmaguk által állított magas standardoknak, ez kétségtelenül meghaladja a nőgyűlölők magyar érzéseket nyomelemeiben sem tartalmazó szürkeállományának képességeit. De meddig lehet ezt tűrni? Ez így nem mehet tovább!

Ha nem is kedvelünk, tisztelünk bizonyos alkotmányos képviselőket, végérvényesen le kell szögezni, hogy a haza gyűlölete nem »vélemény«, nem legitim álláspont. A hazaárulás pedig nem lehet politikai eszköz, amivel szűk kis érdekcsoportunk önközpontú céljait szolgáljuk ki.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép:  MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. február 22. 08:30
A hazaárulás több mint100 éves komcsi hagyomány. Ezek a neokomcsik pedig ragaszkodnak a hagyományokhoz, Kunbélához, Rákosihoz, Kádárhoz, és a még élő hagyományhoz, Gyurcsányhoz.
Pelso j.
2024. február 22. 06:49
Mekkora abszurd, hogy a közpénzen tartott, elvtelen propagandista a hazát emlegeti.
l1b2r3l4s
2024. február 21. 22:45
Turistaverő szélsőbaloldali terrorszervezetek megünneplik Trianont.----Szinte látom, ahogy egész áldott nap az utcákon levadásszák a szélsőbaloldali terroristák azt a sok idegen nemzetiségű turistát, majd haza mennek és leborulnak az otthoni Trianon megünneplésére felállított saját szélsőbaloldali terrorista emlékművük előtt. Amikor ezzel végeztek, azonnal elkezdik a Novák Katalin, Varga Judit wodoobábujaikat szurkálni és a legmocskosabb átkokat rájuk olvasni, a szélsőbaloldali terroristák. De hosszú a nap és még hazát is kell árulni, jobboldali szavazókat is terrorizálni kell, a szélsőbaloldali terroristáknak. Meddig lehet ezt tűrni? A haza gyűlölete nem vélemény.
P_F_Juli
2024. február 21. 22:40
Azért tűrjük, mert ebben az "ellenszélben" nagyon nehéz kimondani, hogy a mai világban is léteznek HAZAÁRULÓK". Csak az első ilyen esetnek kell bekövetkezni, és onnantól lehet azt mondani, hogy innentől nem tűrjük. A jobboldali szavazók azért szavaztak a jelenlegi kormánypártra, mert abban is reménykedtek, hogy a támogatásukkal lesz elég ereje a globális erőtér ellen a hazánkat megvédeni, és eddig arra még nem volt elég ereje, hogy a hazai árulókkal is foglalkozzon. A magam részéről bízom abban, hogy annak is eljön az ideje. Az első ilyen ítéletnek kell csak bekövetkezni, hogy a következők meggondolják, meddig mernek elmenni. Semmi nem szent, semmit nem tisztelnek, képesek addig is elmenni, hogy egy családanya női vezetőt elmondanak mindennek. Az a női vezető az országot, a hazát képviselte. Igen, még ő is követhet el hibát, aminek megvolt a konzekvenciája. De egyetlen hazátlan senkiházit sem hatalmaz még ez sem fel, ilyen megnyilatkozásra, ezzel nemcsak őt, hanem a hazát is elárulta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!