Kövér László: Evilági emberek evilági érdekei táplálják az abnormalitást

2024. február 04. 06:49

A házelnök szerint a magyarok mindig csak annyira élnek, amennyire Magyarország él.

2024. február 04. 06:49

Mi magyarok, mindig csak annyira élünk, amennyire Magyarország él és Magyarország is mindenkor csak annyira él, mint amennyire a magyar emberek élnek – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a X. Székely Bálon szombat este Budapesten. Az Országgyűlés elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott: a tavalyi találkozás óta – ahogy a kalotaszegi népdal mondja – „borul az ég mindenfelől, nem derül” – azaz a világ nem lett sem biztonságosabb, sem derűsebb.

„Járványok, háborúk, vérszomjas nemzetközi spekulánsok és uzsorások, országukat és nemzetüket eláruló európai politikusok és értelmiségiek; Európa tudatos gazdasági tönkretétele, pénzügyi eladósítása és társadalmi destabilizálása, 

egy kontinentális lakosságcserét előkészítő, szervezett illegális migráció, az európai embereket célzó, különféle eszközökkel zajló mentális agresszió, 

a fiataljaink nemi önazonosságát megcélzó életveszélyes lélektani és biológiai manipulációk” – sorolta a mai helyzetet jellemezve.   

Kövér László azt mondta: mindabban, amit tapasztalunk, nem pusztán az örök metafizikai küzdelemről van szó a jó és a rossz között. A napjainkban már-már emberfeletti erővel támadó abnormalitást, gonoszságot, 

rombolást és hamisságot nagyon is evilági emberek evilági érdekeik táplálják 

– húzta alá. Az Országgyűlés elnöke ugyanakkor kiemelte: a jóra törekvő emberek, nehéz időkben és helyzetekben képesek erőn felül teljesíteni, helytállni és győzni.

(MTI)

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 20:05
🍓 ️ F­­­o­­r­­­r­ó­­­ l­­­á­n­­­yok sz­­­ex­­­et ak­ar­­n­ak, ba­sz­­­d m­­eg ők­­et itt 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. február 05. 11:29
Komplett idióta. 🫣
kokrowatz-0
2024. február 04. 16:23
egyetértek! amikor a pedofíliát állami szinten támogatják, akkor már nagyon nagy baj van!
alexandrosz-2
2024. február 04. 15:05
Te magad vagy az abnormalitás bajszos geci, puch làszlóval, elqró radióelnökével az ogy hivatala élén 13 ève, a betiltott cigánybűnözés szóval a parlamentben. Dögölj meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik