Két lemondásról

2024. február 19. 22:25

A bástya a tetejétől a talpáig végigrepedt. De nem dőlt le mégsem, méghozzá két okból.

2024. február 19. 22:25
null
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„A bástyára ez van kiírva: »Az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket pedig hagyják békén!«

A bástya alapját a nemzeti konzultáció tizedik kérdése is megtámasztja, nem csekély erővel: »Brüsszel el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt. Brüsszelből folyamatosan támadják a magyar gyermekvédelmi törvényt. Az Európai Bizottság bíróságon is megtámadta a jogszabályt. Eközben egyre több hír lát napvilágot a gyermekeket célzó agresszív LMBTQ-propagandáról. Ön mit gondol erről?« Több mint másfél millió ember, a megkérdezettek 99 százalék gondolta azt, hogy tovább kell szigorítani a gyermekvédelmi szabályozást. Tegyük hozzá, még úgy is, hogy Brüsszel a gyermekek hangsúlyos védelme miatt a pénzügyi zsarolás eszközét is bevetette ellenünk.

És akkor jött egy jóságos ember, aki úgy gondolta, nem nagy ár egy eltévedt bárány lelki üdvéért eme morális bástyának a ledöntése. És közbenjárt. A bástya pedig a tetejétől a talpáig végigrepedt.

De nem dőlt le mégsem, méghozzá két okból.”

Nyitókép: MTI Fotó: Varga György

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aszterion
2024. március 30. 10:07
"És akkor jött egy jóságos ember, aki úgy gondolta, nem nagy ár egy eltévedt bárány lelki üdvéért eme morális bástyának a ledöntése." Hogy micsoda? K Endre lelki üdve volt a tét, ezért kellett kegyelmet adni neki? Nem kéne felelőtlenül dobálóznod olyan fogalmakkal, amiket nem ismersz!
alexandrosz-2
2024. február 20. 20:31 Szerkesztve
Hiteltelen szar vagy bencsik, zsideszestől, vétótlan köpcös gecistől, finn svéd nato csatlakozásostól. Rohadjatok meg!
google-2
2024. február 20. 15:38
Pedty és Magyar mikor mond le? Az árulásról például.
google-2
2024. február 20. 14:41
A baloldal már elővette a Kéri-Pletschnig házaspárt, óránként nyilatkoznak, úgy érzik, ők következnek megint. Higgyék csak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!