Kálmán Olga gigantikus öngólja Gyurcsányék vesztét okozhatja

2024. február 26. 10:06

A jogi felelősségen túl Varjunak és ezáltal Gyurcsány díszes kompániájának a politikai következményeket is vállalnia kell.

2024. február 26. 10:06
Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának szóvivője, a DK frakciószóvivője a párt árnyékkormányinfó elnevezésű sajtótájékoztatóján a DK központi irodájában 2023. szeptember 8-án.
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A bökkenő az az, hogy az ítélet indokolásában a tanácsvezető bíró kifejtette: a képviselőnek nem volt joga bemenni a közszolgálati televízió stúdiójába és a fellépését a televízió székházában provokatívnak és támadónak nevezte. Varju akkori magánszámáról pedig szerencsére számos videófelvétel készült, ahol fehéren-feketén látszik, hogy mi történt.

Tehát Kálmán Olga szavai károsak a DK számára, hiszen nem a valóságot tükrözik, ilyen módon pedig könnyen lehet, hogy Gyurcsányék vesztét okozhatják. Mert a jogi felelősségen túl Varjunak és ezáltal Gyurcsány díszes kompániájának a politikai következményeket is vállalnia kell.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Na, ezt hívják kettős mércének.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muanyag-tojas-23
2024. február 27. 11:13
Komcsik. Sosem vállaltak semmit. Ahhoz gerinc kellene!
Nori70
2024. február 26. 18:17
Cs Balázs imádja a nagy szavakat, neki egy szellő már tornádó. Ettől függetlenül nemcsak Kálmán Olga, hanem minden tájékozott ellenzéki tudja, hiszen látta, hogy nem Varjú támadt a biztonsági őrökre, hanem fordítva.
2024. február 26. 15:19 Szerkesztve
"ekliptikazsolt196969 2024. február 26. 13:28 Mert te a cikkről írtál NERcsicska?" Magadra vetted a "dákós pöcsök" jelzőt?
szarvas-2
2024. február 26. 14:30
Kálmán Kálmán a Mazsihisz pénztárnoka volt. A leánya is hű szolgája a "felekezetnek". Berecz szerűen,"tollal és fegyverrel". :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!