Így fogadta Orbán Viktor a svéd miniszterelnököt (FOTÓK)

2024. február 23. 11:03

A fényképek alapján jó hangulatban teltek a tárgyalások.

2024. február 23. 11:03

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken fogadta Ulf Kristersson svéd miniszterelnököt a Karmelita kolostorban. A találkozóról már közzétettek néhány fényképet, amelyek alapján joggal feltételezhetjük, hogy jól sikerültek a tárgyalások.

A fényképeket itt tekintheti meg:

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 24. 07:52
Szar csika vagy vétótlan köpcös geci. Mèg sarcot is fizetsz a penzünkből, nem elég, hogy beszavaztad a natoba a tótok, oláhok, horvátok, szlovének után a buzi skandinávokat, a finneket meg a svéd geciket. A picsába veletek zsideszes gecik, meg a kibaszott zsidó gazdáitokkal is!
Lajoss
2024. február 24. 00:27
Nagy élmény lehetett egy zsaroló senkivel tárgyalni...🥲
egali
2024. február 23. 20:14
"bydövéj, használt gripenek teljes technikai háttérrel, valamint 4 új gripen eladó. Ugyanitt, nato tagságot tárgyalás nélkül vásárolnék. Csere, beszámítás megoldható. Legvégső esetben tárgyalással."
egali
2024. február 23. 20:11
"Látja Mr Orbán! Mondtam, hogy addig nem jövök, amíg nem ratifikálnak bennünket, különben sincs miről tárgyalnunk! Én tartom magam a szavamhoz. Ja, bocsánat, Mr. Ministerpresident Orbán, nem úgy értettem!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!