Hollik István: Most kiderülhet, hogy a baloldalon van-e következménye a bűnöknek!

2024. február 12. 14:19

„Fekete-Győr Andrást hivatalos személy elleni erőszak vádjában a bíróság bűnösnek találta” – emlékeztetett a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2024. február 12. 14:19

Fekete-Győr Andrást hivatalos személy elleni erőszak vádjában a bíróság bűnösnek találta” – emlékeztetett Hollik István a Facebook-oldalán.

Sok minden ki fog derülni

„Adódik a kérdés: vállalja-e a politikai felelősséget, azaz lemond-e parlamenti mandátumáról és visszavonul-e a közélettől? Most kiderülhet, hogy a baloldalon a bíróság által kimondott bűnöknek van-e következménye!” – írta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2024. február 12. 17:13
Fekete-Győr és Szarvas Koppány Bendegúz vállalja a politikai felelősséget: kilép a Momentumból és átül a függetlenekhez. Ballisbsiknél így szokás.
balbako_
2024. február 12. 17:12
A jobboldal valami vélt erkölcsi fölény okán nem áll ki megrágalmazott tagjaiért. Nem álltak Antall, Csurka, és most az évek sikeres munkájával felépített Novák Katalin és Varga Judit mellé sem. Sőt mintha diót szüretelnének segítenek leverni makulátlanul tiszta embereiket. A baloldal olyanok mellett is kiáll, mint Horn pufajkás Gyula, vagy Göncz patkány Árpád. Nem jó ez így emberek!
Massimiliano Prospero dArco
2024. február 12. 16:40
hollik esetében nem az a kérdés, mint a kósa esetében, hogy hogyan lett politikus, hanem hogy az érettségit egyáltalán hogy szerezte meg? lesüt a képéről az a bárgyú, cinikus, ostoba tekintet...
hlaci83
2024. február 12. 16:21
skywalker, az milyen már, hogy végre papírja van a szopórolleresnek, hogy köztörvényes bűnöző lett. Azokra a rendőrökre támadt, akik az ők tüntetését biztosították. AZ MILYEN MÁR?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!