Ez ám a stílus! Dömsödi Bayerről: Ha szar van az utcán, kikerülöd

2024. február 26. 16:11

Havas Henrikék üzentek a publicistának.

2024. február 26. 16:11

Ismét megváltotta a világot saját podcastműsorában Havas Henrik és Dömsödi Gábor. A két egykori riporter-műsorvezető egyebek mellett beszélt az influenszerek által szervezett demonstrációról, amelynek kapcsán kitértek Bayer Zsolt, saját blogján megjelent, az egyik szervezőről, Osváth Zsoltról (VV Zsolti) szóló írására. Dömsödi a műsorban úgy fogalmazott: „Ennek a tróger Bayernak azt üzenném, hogy mondhatsz bármit erre az Osváthra, de ő ember. Szemben veled.” 

De ezzel még nem ért véget a kirohanása, mert úgy folytatta:

Szarok a Bayerra, ne foglalkozzunk már ezzel a tróger szar alakkal! Miért foglalkozunk vele, a Pesti Srácokkal és az összes többi trógerrel? Van nekünk elég bajunk nélkülük is, nem? Ha szar van az utcán, kikerülöd.”

Bár elismerte, Osváth stílusa neki sem tetszik, de amit mondott a tüntetésen, azzal Dömsödi teljesen egyetértett. Nevelőotthonból, melegként, felépített egy saját pályát, létrehoztak egy tüntetést – mondta, majd azt kérdezte: „Bayer Zsolt mit csinált a saját erejéből? A marha nagy tehetségével, meg a családi indíttatásával.”

Az egyébként végül mindkettőjük által tehetségesnek nevezett Bayer Zsoltról ezek után áttértek Orbán Viktorra, akinek Dömsödi szerint a főbűne, hogy

a tehetségét rosszra használta. 

Dömsödi ezek után Havashoz fordult, hogy „elemzőként" értékelje Orbán Viktor évértékelőjét. Havas leginkább azt hiányolta, hogy a miniszterelnök nem beszélt az oktatásról és az egészségügyről. „Hogy lehet úgy évet értékelni, hogy ezekről egy k..va hangot nem mond?” – tette fel a kérdést.

A teljes adást itt nézheti meg, a Bayer Zsolttal foglalkozó rész a 13. percnél kezdődik:

Nyitókép: képernyőfotó, YouTube

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evass816
2024. február 27. 13:54
Fölöttébb szánalmas, amikor idős férfiak képtelenek megküzdeni az idő múlásával. Ha lett volna valódi tehetség bennük, amikor még a fényben álltak, még most is érdeklődnének utánuk. Így viszont marad nekik a "közvetítés" a kert végében álló budiból...
akkor ki
2024. február 27. 08:05
Ez a lényeg! Van nekünk elég bajunk nélkülük is, nem? Ezért szarozol te mocsok kommunista!
muszlim1970
2024. február 27. 07:04
Két faszszopó!Rohadnátok meg!
zsírgyík
2024. február 26. 21:00
Annyira vicces ezeknek a régi bolsiknak a vergődése, amikor azt hiszik érdekel valaki, amit mondanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!