„Elképesztő érzéke van a romantikához” – így kérte meg Mészáros Lőrinc Várkonyi Andrea kezét

2024. február 01. 09:52

Titkos részleteket árult el Várkonyi Andrea.

2024. február 01. 09:52

Percekig zokogott Várkonyi Andrea, amikor az ismert vállalkozó, Mészáros Lőrinc megkérte a kezét – derült ki a Story magazinnak adott interjújából.

„Külföldön voltunk, épp megérkeztünk a szállodába, én az utazásnak megfelelően farmerban és vászoningben, ő meg öltönyben, amit nem is értettem. Aztán egyszer csak felcsendült a közös dalunk, a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő. Körbenéztem, majd annyi vörös rózsát pillantottam meg, hogy szerintem a világpiacon vörösrózsa-válság lehetett, visszafordultam hozzá, de nem láttam, mert már előttem térdelt” – mesélte a lányregénybe illő emlékeit Várkonyi Andrea.

„Megkérdezte, hozzámegyek-e, én meg, mint a romantikus filmekben, a szám elé kaptam a kezemet, majd elkezdtem sírni. Az ilyen jelenetet mindig megmosolyogtam a filmekben, de most már tudom, létezik ez a spontán mozdulat.

Úgy öt perce zokogtam, amikor megkérdezte, hogy akkor ez igent jelent-e, majd elárulta, beszéddel készült, hogy miért akar elvenni, de ez végül elmaradt. Elképesztő érzéke van a romantikához”

– hangsúlyozta a műsorvezető.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. február 01. 17:58
na és?....én is letérdeltem az asszony elé,anno (meg vagyunk így vele pár millióan,gondolom)....ennek így kell(?) történnie...jaj,lehet,hogy nekem (nekünk) is elképesztő érzékünk van a romantikához?:)
akkor ki
2024. február 01. 17:57
Sok boldogságot fiatalok!
Mahavira
2024. február 01. 17:06
Mindig megvetettem azokat, akik az utcasarkon testüket áruló (általában szegénysorsú és kiszolgáltatott) nőket megvetően "kurvázzák", miközben a feketeöves aranyásókat ( mindenki talál a környezetében olyat aki a egyértelműen a vagyon miatt választ "szerelmet") köztiszteletben állóként nagyságosasszonyozzák...
KBA98
2024. február 01. 16:59
Jó gyomra van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!