Életveszélyes manőver: kis híján tragédia lett az összetűzésből (VIDEÓ)

2024. február 21. 15:51

A Ford szó szerint megpróbálta lesodorni az Audit.

2024. február 21. 15:51

A Budapesti Autósok egy új felvételt közölt. „Előbb a román rendszámú Audi vág be a magyar Ford elé,

utána a Ford akarja lesodorni az Audit”

– írta a lap olvasója.

Az életveszélyes manőverekről készült felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Videa

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luxusbatar
2024. február 22. 06:54
A román autópályázónál kevés nagyobb paraszt van, de itt most nem ő volt a hunyó.
Janika50
2024. február 22. 05:23
Ez az eset is hű tükre annak, ami sajnos kialakult közutjainkon. A nevében is benne van, közút. Aztán a márkagőg. Bizonyos tipusok vásárlói, akármilyen ipari hulladék is a gépjárműve, úgy tudják, megvették a belső sávot is. Érdekes hallgatni, ahogy elő adják. Jöttem, mentem a sávomban. Nem a szélső, középső, belső, hanem az én!!!! különbejáratu sávomban. Valahol a 90-es évek években valami nagyon elromlott és a hatóságok hagyták. A közlekedés azért ennyire szembeötlő, mert mindenki csinálja. Társadalmunk összes vélt, vagy valós problémáját megszámlálhatatlanul sokan itt vezetik le. Ugyanakkor Labancia sem a legjobb példa, mert terjed a kelet.
kuzmics
2024. február 21. 16:47
Nem vágott be az Audi, nagyon bunkó volt a fordos, ráterhelni a kárt! Az ilyet indulatvezérelt ürgét simán eltiltanám a vezetéstől egy évre, még ha a kenyérkeresete is bánja.
masikhozzaszolo
2024. február 21. 16:37 Szerkesztve
Mert miért nem lehet beengedni az Audit, mikor látja hogy beszorult? Fék nélkül, sima gázelvétellel? Az fáj? Ausztriában a Porsche, de MG is beengedett. Kibírta villogás nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!