Életmentés közben próbáltak megkéselni egy mentőst Budapesten

2024. február 29. 11:46

A készenléti rendőrök fogták el a 49 éves férfit.

2024. február 29. 11:46
null

A mentőszolgálat munkatársai február 27-én éjszaka, Budapest, IX. kerületben láttak el egy magatehetetlen férfit, akit éppen a mentőautóba tettek be, amikor az egyik mentőst egy ismeretlen férfi meglökte, majd egy kést vett elő

Ezt észlelve az mentőápoló azonnal beszállt a mentőautóba, bezárták a kocsi ajtaját, majd lassan elindultak, hogy ne veszítsék szem elől a támadót, közben értesítették a rendőrséget. 

Rövid időn belül a helyszínre érkeztek a készenléti rendőrök, akik a férfit elfogták, majd megbilincselték és ruházatát átvizsgálták. A kést a rendőrök egy közeli szeméttárolóban találták meg. Az agresszívan viselkedő férfihoz – betegsége miatt – a járőrök egy másik mentőegységet hívtak, akik további ellátása miatt kórházba szállították.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 01:05
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­k­e­l­­d­­ ­a­­ ­s­­­z­­e­­­x­i­ ­p­­u­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
törölt felhasználó
2024. március 01. 11:04
És ezeknek az ösztönlény félmajmoknak ugyanúgy joguk van EGY DARAB szavazat leadására bármilyen kérdésben, mint az értelmes embereknek. .
akkor ki
2024. február 29. 17:25
Miért nem írják meg a nevét, hogy Ronaldó, Ecuádor, Eszmerelda, Nikolasz, Valentínó, Lúcsia, Vicsenzia, Armandó, Zsák lin, Dzsovánni, Marcselló, Szandokán vagy Kasszandra volt a bátor?!
2024. február 29. 16:13 Szerkesztve
az ilyen drogos cigányoknak irány a kazah uránybánya... nem hogy az adófizetők pénzéből babusgatjuk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!