Egy hangfelvételen Pikó András arra célozgat, hogy a Klubrádiónak nem szokványosak a pénzügyei

2024. február 14. 15:35

Lehet gond azzal – mondta Józsefváros jelenlegi polgármestere a balos médium pénzügyi dokumentációjáról.

2024. február 14. 15:35

A Klubrádió botrányos publicisztikája után (Kurvák cseréje címmel jelent meg egy írás a rádió weboldalán) a szocialista körök hangfelvételt juttattak el a Magyar Nemzethez, amelyen Pikó András, Józsefváros baloldali polgármestere 2019-ben arról is beszélt, hogy a volt munkahelyén, a Klubrádióban nem éppen átlátható módon bántak a befolyt pénzekkel. 

Kapcsolódó vélemény

Franka Tibor

Demokrata

Idézőjel

Először nem hittem a saját szememnek, ugyanis Kurvák cseréje címmel jelent (jelenhetett) meg egy, a klubrádiós hímvarjú, Arató András jegyezte károgás Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit országgyűlési képviselő asszonyok lemondásáról.

Pikó 2019-ben az önkormányzati választáson a teljes baloldal támogatásával egy helyi civil szervezet, a C8 Civilek Józsefvárosért jelöltjeként nyerte el a VIII. kerület polgármesteri posztját. Ezt megelőzően, a választási kampány előtt tárgyalásokat folytatott a helyi baloldali pártokkal, így az MSZP-vel is. A hangfelvétel a józsefvárosi szocialisták 2019 tavaszán tartott taggyűléséről készült, ahol Pikó András a választási kampányban a személyét érintő lehetséges buktatókról beszélt. 

Pikó András még a Klubrádió munkatársaként
Fotó: MTI-archív/Szigetváry Zsolt

Szó szerint ezt mondta: „Támadhatnak a Klubrádióval. A Klubrádió egy nagyon sikeres és nagyon jó rádió és gyűjt is pénzt, de azt nem mondanám, hogy a lehető legtranszparensebb módon dokumentálja ezt a dolgot. Tehát ezt tegyük rendbe. Lehet gond azzal (…) két-három olyan dolog, amire a Fidesz mindig rá szokott állni, én azt rögtön az elején, még mielőtt kinyitnák a szájukat, azonnal át fogom keretezni a dolgot.”

A hangfelvétellel kapcsolatban a lap kérdéseket juttatott el Józsefváros baloldali polgármesteréhez, aki azonban egyelőre nem adott válaszokat. 

Nyitókép: MTI-archív/Mohai Balázs

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antal-2
2024. február 14. 20:30
ELŐSZÖR AZT HITTEM A DOPMAN! MINDKETTŐ CIGÓZSIDAJ. DOPMAN: CIGÓZSIDAJ EZ A FASZ: ZSIDAJCIGÓ. A GÉNEK NEM FELEJTENEK!
dave
2024. február 14. 17:45
Hangfelvétel? Mi az, semmi. Lakner bzmg kamerába osztogatja a port, de ő ott sem volt. Még újra is szavazták. És a vidéki a birka a sok idióta hőbőrgőnek.
Reszelő Aladár
2024. február 14. 17:42
Lipsik, azaz nekik mindent szabad.
o1gtolvaj
2024. február 14. 17:07
A jobboldalon van kovetkezmenye a hibanak, meg a pedosimogatok is a helyuken maradnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!