Dopeman üzent Puzsérnak: Állandóan cibálod az oroszlán bajszát, te marharépa! (VIDEÓ)

2024. február 21. 09:27

„Hallom, már megint nem bírsz magaddal” – fogalmazott a rapper.

2024. február 21. 09:27

Puzsér Róbertnek ezúttal Dopeman szólt be a TikTok-oldalán. „Szevasz Puzsér! Hallom, már megint nem bírsz magaddal.

Állandóan cibálod az oroszlán bajszát, te marharépa.

Mondtam már, ha van valami kérdésed, tedd fel, de te csak kekeckedsz, úgyhogy most megkapod a magadét! A következő DTV Battle Vlog áldozata te leszel. Ne szívd a melledre, de ha kell gyógyszerre, intézünk rá Dopehitelt”  – mondta a magyar rapper.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

@dopemantv_official www.dopehitel.hu PUZSÉR!!! Ki vagy hívva egy az egybe, de mehet kettő az egybe, vagy három a káron…😂😁😂 #fy #foryou #fyp #foryoupage #neked #nekedbelegyen #nekedbelegyen❤️ #puzsér #beef DTV BATTLE VLOG 2 #comingsoon #d1g ♬ eredeti hang - DopeManTV Official

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ezúttal a mindenhez is értő Puzsér Róbertből tört utat magának a híres liberális tolerancia.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 28. 08:39
Pityi…egy akkora nulla vagy…😱
Ugandai Bubu
2024. február 27. 20:58
A rap amúgy szar. Ritkán jó.
dryanwolf
2024. február 27. 20:34
– fogalmazott a rapper. "Bazmeg az Orbánt, Bazmeg a kormányt" (Hallom, már megint nem bírsz magaddal)
sober
2024. február 23. 06:39
milyen lelkületű lehet az, aki ezzel a pottyondival egy levegőt tudott szívni? nem lennék ilyen gusztustalan, ha nem lennének pióca gusztustalanok, akik állandóan a képedbe másznak. az ilyen hitvány, trágár, primitív alakok infuerszerezik, mérgezik a levegőt, ezeket hallgatja, nézi a fiatalság. az a jobb, aki trágárabbat tud mondani! namost akkor edina, blanka, lili, arató, robert a bajnok? hihetetlen hova jutottunk! ez a pottyantott állítólag azért nem lett politikus mert jobban érdekelte a f...sz, meg a drog. Na! ez nem közszemérdem sértés? ez nem abuzus a fiatalok ellen? ez belefér a szólás szabdságba? Dante már gondolkodik, h hol helyezze el azeket? Tudod ott abban a lefelé szűkölő lyukban aminek az alján piszok hideg van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!