Puzsér Róbert az aljas, nőgyalázó posztjával a Klubrádió nyomdokaiba lépett

2024. február 17. 06:20

Ezúttal a mindenhez is értő Puzsér Róbertből tört utat magának a híres liberális tolerancia.

2024. február 17. 06:20
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Hatalmas felháborodást keltett Arató Andrásnak hétfőn a Klubrádió oldalán megjelent publicisztikája, amelyben obszcén, vérlázító módon fejezte ki véleményét Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról.

Még ennek a botránynak sem csillapodtak a hullámai, máris egy újabb nőgyalázó poszt került ki a magát függetlennek, haladó gondolkodásúnak, toleránsnak, objektívnek és européernek mondó boszorkánykonyhából. Ezúttal a mindenhez is értő Puzsér Róbertből tört utat magának a híres liberális tolerancia.

A baloldali véleményvezér az Instagram-oldalára töltött fel egy feltehetően viccesnek szánt, de meglehetősen morbidra és gyomorforgatóra sikerült, finoman szólva is áthallásos grafikát. A kép megjelentetésének célja egyértelmű: Novák Katalin megalázása.”

***

***

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Averti
2024. február 23. 17:56
Még pár éve Puzsér valójában érdekes gondolatokkal hozakodott elő főleg társadalompolitikai témákban. Utóbbi időben viszont az untergang látványos: gondolatai sablonossá, kiszámíthatóvá váltak, olyan témákban is megnyilvánul, amihez egyáltalán nem ért, és mivel még mindig el van ájulva saját magától, nem néz utána mindennek, mert anélkül is adott a félművelt rajongói csoport. Viszont a hozzáadott érték egyre kevesebb és az egész elődadás egyre szánalmasabb.
kizokkentido
2024. február 17. 17:57
..és még ő kritizálja a bulvárszemetet. Izraelben lehetne legénykedni a bátor izraelitáinknak.
Türelem
2024. február 17. 11:31
Puzsér a napi zsidó mucsa.......mondom zsidóként.....
KBA98
2024. február 17. 11:27
Ezt az alja embert egyáltalán miért engedik TV-be, rádióba, bárhova?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!