Dopeman máris bejelentkezett Novák Katalin helyére (VIDEÓ)

2024. február 10. 22:57

„Jelentem: vállalom” – írta közösségi oldalán a rapper.

2024. február 10. 22:57

Novák Katalin köztársasági elnök lemondása után sorra érkeznek a reakciók mind ahazai, mind a külföldi politikai szereplőktől.

De még Dopeman is megszólalt. Egy a közösségi oldalán közzétett videóban arra emlékeztette Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy

 még mindig ő Magyarország alternatív államfője”. 

„Miniszterelnök úr Ideje volna elgondolkodni, nem?”– húzta alá az előadóművész.

„Nem kegyelmezek senkinek!”

Majd hozzátette, „garantálom, hogy nem kegyelmezek senkinek, és nagyon jól tudok aláírni.”

A videóüzenetet alább tekitheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. február 12. 13:00
Apádfaszát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kokrowatz-0
2024. február 11. 18:42
igazából valami háziállat is megfelelne erre a súlytalan posztra.
JohnnyFirpo77
2024. február 11. 16:59
"A lábujjhegyre ágaskodó nem áll sokáig, a nagy léptekkel rohanó nem megy sokáig, a fénybe-álló nem lesz fényes, a magát-hirdető nem lesz híres, a magát-dícsérő nem lesz dicső, a magát-kínáló nem lesz vezető. Ezek az úton: rohadék, hulladék, utálkozva elkerülik, az út-on járó rá se lép." Lao-Ce: Tao Te King
nemecsek-3
2024. február 11. 16:21 Szerkesztve
"rockercicc 2024. február 11. 11:17 Nagyszerű lenne, ha egy ilyen hulladék képviselné M.o-t. Mindig van lejjebb." A Magyarországot Brüsszelben képviselő baloldalnál nehéz még elképzelni is nagyobb hulladékot. Már csak azért sem mert ezeknél a rendszerváltás óta saját magukon (értsd a saját napi anyagiakra leszűkült érdek képviselete ) kívűl nem lelhető föl, hogy bármilyen országérdeket képviseltek volna. Az ellenségem sem tudna megvádolni azzal, hogy Dopeman fan vagyok de olyan embernek is lehet tisztelni erényeit akit egyébként összességében nem kedvelünk vagy nem tartunk alkalmasnak adott feladat ellátására de a libsik etalon Göncz papijjához képest például Dopeman kategóriákkal magasabb színvonalat egyenesebb gerincet jelent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!