Azt állította, megcsalta a feleségét, a férfi erre bosszúból vasvillával verte szét az autó szélvédőjét

2024. február 10. 13:32

Biztos, ami biztos, a pletykálkodónak is levert egyet a szerszámmal.

2024. február 10. 13:32
null

Az ügyészség közleménye szerint a férfi 2023. november 1-jén elment a sértett keceli házához, hogy számon kérje azért, mert azt állította róla, hogy megcsalta a feleségét. A vádlott feldúlt állapotban, egy vasvillával a kezében érkezett az ingatlanhoz.

Az elkövető a szerszámmal a ház előtt parkoló gépjármű első szélvédőjét és a jobb hátsó ablakát betörte, majd a gépjármű jobb hátsó gumiabroncsát kiszúrta. Ezt látva a gépjármű tulajdonosa és vádlott által keresett férfi – az ügy két sértettje – kirohantak a házból és szóváltásba keveredtek az elkövetővel. Ennek során a vádlott a vasvilla nyelével mindkét férfit egy-egy alkalommal megütötte. Az ütések következtében mindkét sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elkövető kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkoztatást vagy riadalmat keltsen.

Az ügyészség a férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, valamint rongálás és könnyű testi sértés vétségével vádolja és ezért vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Nyitókép: ügyészség

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton84
2024. február 11. 13:17
Kedves Mandiner! Mi lenne, ha alap íráskészséggel rendelkezők írnák a cikkeket? Az is segítene, ha névvel vállalnátok. Hogyan lehet megcsalja másnak a feleségét?
Kecmec
2024. február 11. 07:02
Megrontotta a házasságát azzal ,hogy valost vagy valótlant állitot róla..... könnyen megúszta.... ezért nem jó pletykálkodni.... még vannak olyan emberek akik ezért vérét veszik.....
Lotti
2024. február 10. 20:54
Tettét követően elment és megcsalta a feleségét....
petya-806
2024. február 10. 20:21
Beszélget két őrizetes a "kóterben". - Te miért vagy bent? - A komámba belevágott a villám - Na és? - Én fogtam a nyelét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!